Villa i Sinalunga i Toscana

Villa Infinito

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från både huset och terrassen har man utsikt så langt ögat når: över dalar, skog, vinmarker, städer mm. mm. Här kan man bo två familjer tillsammans och själv bestämma tempot medan barnen roar sig i trädgården eller i poolen.

Härligt hus med utsikt

Detta fina hus från 1800-talet har renoverats med fast hand och bokas på veckobasis. Två trappor leder upp till andra våningen, och då de leder till var sin separat del av våningen är huset extra lämplig till större familjer. Från både huset och terrassen har man utsikt, så långt ögat räcker, över dalar, slätter, skog, vinmarker, städer och mycket mer.

Läs mer om Villa Infinito

Fin trädgård med pool och andra faciliteter

I husets tillhörande stora trädgård kan man roa sig. Vill man inte sola eller bada i poolen (öppet från 1/5-30/9 beroende på väderleken) kan man svettas på den lilla planen med fotboll, volleyboll eller basket. Här finns även bordtennis och bordfotboll-spel medan männen kan stilla hungern vid grillplatsen, kanske ledsagade av ett glas vin i handen.

Strategisk placering

Huset ligger 5 km från den livliga staden Sinalunga där man finner ett stort utbud av supermarket, restauranger och andra affärer. Samtidigt är det inte långt till spännande kulturstäder som Siena (ca. 45 km), Arezzo (ca. 45 km) och Florens (105 km).

Hus i två plan

Husets 300 m² är fördelade på två våningar i huvudbyggnaden samt ett mindre annex under terrassen.
- På bottenplan finns ett stort kök med matplats, uppehållsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng samt en enkelsäng och eget badrum med dusch, gästtoalett samt tvättrum med tvättmaskin.
- Nästa plan kan nås via två olika externa trappor. På den ena sidan har du två sovrum med dubbelsäng och vars ett badrum med dusch, ett sovrum med enkelsängar samt badrum med dusch. På den andra sidan har du ett dubbelrum med dubbelsäng och badrum med dusch, två dubbelrum med enkelsängar och badrum med dusch.
I annexet finns ett sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng samt badrum med dusch på bottenplan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Infinito

Läs personliga omdömen av Villa Infinito som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Infinito. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 12 omdömen från Villa Infinito

Bedömning av Villa Infinito

Läs mer

Bedömning av Villa Infinito

Läs mer

Bedömning av Villa Infinito

Läs mer

Bedömning av Villa Infinito

Läs mer

Bedömning av Villa Infinito

Läs mer

Toppen resa

En kanonvilla med allt man kan önska sig. Gott om plats för alla, gården poolen perfekt för barnen, inget att klaga på.
Mikrovågsugn saknades, samt en bättre kaffebryggare.

Läs mer
 
search map