Villa i Sinalunga i Toscana

Villa Infinito

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från både huset och terrassen har man utsikt så langt ögat når: över dalar, skog, vinmarker, städer mm. mm. Här kan man bo två familjer tillsammans och själv bestämma tempot medan barnen roar sig i trädgården eller i poolen.

Fin villa med utsikt

Denna fina villa från 1800-talet har renoverats med fast hand och bokas på veckobasis. Två trappor leder upp till andra våningen, och då de leder till var sin separat del av våningen är villan extra lämplig till större familjer. Från både huset och terrassen har man utsikt, så långt ögat räcker, över dalar, slätter, skog, vinmarker, städer och mycket mer.

Läs mer om Villa Infinito

Fin trädgård med pool och andra faciliteter

I villans stora trägård kan man roa sig. Vill man inte sola eller bada i poolen kan man svättas på den lilla planen med fotboll, volleyboll eller basket. Här finns även bordtennis och bordfotboll-spel medan männen kan stilla hungern vid grillplatsen, kanske ledsagade av ett glas vin i handen.

Strategisk placering

Villan ligger 5 km från den livliga staden Sinalunga där man finner ett stort utbud av supermarket, restauranger och andra affärer. Samtidigt är det inte langt till spännande kulturstäder som Siena (ca. 45 km), Arezzo (ca. 45 km) och Florens (105 km).

Villan på Villa Infinito

Villa m. privat pool

Villans 300 m² är fördelade på två våningar i huvudbyggnaden samt ett mindre annex under terrasssen. - På första våningen finner vi ett stort kök med matplats samt allrum med öppen spis, stort uppehållsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng och eget badrum/toalett, gästtoalett samt separat tvättrum med tvättmaskin. - Två trappor leder upp till andra våningen, och då de leder till varsin separat del av våningen är villan extra lämplig för större familjer. Den ena trappan leder till ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med vardera två enkelsängar samt ett badrum. Den andra trappan leder till ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med vardera två enkelsängar samt två badrum/toalett. - I annexet hittar vi ett sovrum med dubbelsäng och tre badrum/toalett. Alla sovrum har med andra ord eget badrum samt två extra gästtoaletter.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map