Villa i Sinalunga i Toscana

Villa Il Meleto

 
Villa Il Meleto är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Meleto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sinalunga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta hus ligger en kort bilfärd från Sinalunga (6 km) där du kan handla, njuta av atmosfären och finna goda restauranger. Villa Il Meleto ägs av ett äldre par som byggde sitt drömhus för familjesammankomster när de behövde ett avbräck från vardagen. Nu är deras barn vuxna och har flyttat längre bort, och ägarna vill gärna se sin dröm leva vidare i gästernas ögon och upplevelser.

 

Du kan njuta av poolen

Till huset hör en härlig pool (7,5x16m och 1,20-2,50 djup) och terrass som ligger endast några få steg från dörren. Här kan du kan njuta av solen – och skuggan – i gröna och natursköna omgivningar som garanterar både privatliv och trivsamhet. Något som de flesta uppskattar mycket. Har du barn med dig kommer de glädjas att springa runt och leka i trädgården, och upp och ner för sluttningarna. Och trivs barnen - då trivs vi vuxna med.

Olivlundens stillhet

Bakom huset och poolen stiger sluttningen mot olivlunden där du har en fantastisk utsikt över landskapet. Ägarna har valt att inte fälla alla ekar i olivlunden som man normalt vill göra, trots den reducerande olivproduktionen. Detta är vi glada för eftersom det ger en speciell upplevelse och en mycket mer behaglig temperatur speciellt under årets varmaste dagar.

Läs mer om Villa Il Meleto

Ett hus med atmosfär och goda faciliteter

När du passaerat porten kommer du att se två hus. Endast det ena, det stora huset hyrs ut medan det andra lilla huset är ägarnas lager och tekniska rum som inte används som bostad under tiden du bor här. Huset är fördelat på flera våningar och på vissa våningsplan finns det enskilda trappsteg och nivåskillnader. Detta sätter sin prägel på huset och bidrar till att ge en speciell atmosfär.

Det finns internet i huset som du har tillgång till utan extra avgift. Behöver du tvätta upp något under din semester har du möjlighet till detta då här finns tvättmaskin.

Ett komfortabelt hus

Huset som är i två våningar har faciliteter; Sat-Tv, stereo och CD spelare, micro, ugn, frys, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, toaster, kaffekokare, mixer och Wi-Fi.

Lägenheten på Villa Il Meleto

Villa med 8 sovplatser

Villan är fördelad på två våningar. Bottenvåningen består av ett stort vardagsrum med öppen spis, matsal, kök (med diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och mixer) samt badrum med toalett och badkar. Du når andra våningen både via en intern trappa och en utvändig - här på översta våningen finner du tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och badkar. Alla sovrum har takfläkt. Det är möjligt att få till två extra sängar antingen i vardagsrummet eller i två av sovrummen. Huset har också separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Il Meleto

Läs personliga omdömen av Villa Il Meleto som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Il Meleto. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Förväntningarna infriades

Fantastiskt boende i lugn miljö. Allt var tillrättalagt för vistelsen från början. Vi saknade ingenting Värdfolket mycket trevliga och tillmötesgående.
Mycket lämpligt för ett större sällskap i en lantlig italiensk miljö.

Läs mer
 
search map