Villa i Sinalunga i Toscana

Villa Il Meleto

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta hus ligger en kort bilfärd från Sinalunga (6 km) där du kan handla, njuta av atmosfären och finna goda restauranger. Villa Il Meleto ägs av ett äldre par som byggde huset till en dröm för familjesammankomster när de behövde ett avbräck från vardagen. Nu är deras barn vuxna och har flyttat längre bort, och ägarna vill gärna se sin dröm leva vidare i gästernas ögon och upplevelser.

Njut av poolen

Du finner en härlig pool och terrass endast några steg från dörren. Du kan njuta av solen – och skuggan – i gröna och natursköna omgivningar som garanterar privatliv och trivsamhet. Har du barn med dig kommer de glädjas att springa runt och leka i trädgården och upp och ner för sluttningarna.

Olivlundens stillhet

Bakom huset och poolen stiger sluttningen mot olivlunden där du har en fantastisk utsikt över landskapet. Ägarna har valt att inte fälla alla ekar i en olivlunden som man normalt vill göra, trots den reducerande olivproduktionen. Det ger en speciell upplevelse av grunden och en mycket mer behaglig temperatur även på de varmaste dagarna.

Hus med atmosfär och goda faciliteter

Du ankommer genom porten och finner två hus. Endast det ena, det stora huset hyrs ut medan det andra lilla huset är ägarnas lager och tekniska rum som inte används som bostad under tiden du bor här. Huset är fördelat på flera våningar och på vissa våningsplan finns det enskilda trappsteg och nivåskillnader. Detta sätter sin prägel på huset och bidrar till att ge en speciell atmosfär.

Lägenheten på Villa Il Meleto

Villa med 8 sovplatser

Villan är fördelad på två våningar. Bottenvåningen består av ett stort vardagsrum med öppen spis, matsal, kök (med diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och mixer) samt badrum med toalett och badkar. Du når andra våningen både via en intern trappa och en utvändig - här på översta våningen finner du tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och badkar. Alla sovrum har takfläkt. Det är möjligt att få till två extra sängar antingen i vardagsrummet eller i två av sovrummen. Huset har också separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

San Lorenzo A Linari

Sovicille, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Fraggina

Volterra, Toscana

Villa Il Sole

Camaiore, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map