Villa i Sinalunga i Toscana

La Casetta nel Bosco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Casetta nel Bosco är en pittoresk villa som är en del av ett större lantställe som producerar olivolja mm. samt har ett mindre uppfödande av hästar och ponnys. Villan ligger 3 km från Sinalunga där du finner flera restauranger, caféer samt alla former för inköpsmöjligheter. Landskapet i denna del av Toscana är vackert varierat med både skog, kullar och dalar.

Stor trädgård med pool

La Casetta nel Bosco har en stor privat trädgård med gott om plats för lekande barn (och vuxna) att röra sig på: grunden är inhägnad så barnen kan gå på upptäcktsfärd och leka fritt. I trädgården finner du allt för avkoppling, så som en 14 x 6 meter stor pool (100-240 cm djup) med två tillhörande badrum, trädgårdsmöbler och naturligtvis grill. Önskar du dagsfärska grönsaker finns det även en köksträdgård du fritt kan ta del av.

Viktig komfort

Villan har wi-fi, satellit-TV, tvättmaskin, övertäckta parkeringsplatser (mycket värdesatta under sommaren) och inte minst aircondition i sovrummen på första våningen.

Villan på La Casetta nel Bosco

Villa m. privat pool

Villan är uppdelad i två självständiga lägenheter. Den ena är på två våningsplan med ingång på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (kylskåp med frysfack, spis och diskmaskin), öppen spis, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch med vattenmassage. På andra våningen finns det sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Den andra lägenheten är också på två våningsplan med ingång på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (kylskåp med frysfack, spis och diskmaskin), bäddsoffa för två personer och öppen spis, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch med vattenmassage. På andra våningen finns ett sovrum med två enkelsängar.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map