Villa i Sinalunga i Toscana

I Poggi Gialli

 
I Poggi Gialli är inte tillgänglig i dagsläget
I Poggi Gialli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sinalunga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gården Poggi Gialli härstammar från 1800-talet. Idag odlar ägarna (som bor i huvudbyggningen) vin, olivolja, honung och diverse grönsaker. Här är det två kilometer till Sinalunga, var du finner restauranger, caféer, supermarkeder och.en tågstation.

Framför huvudbyggningen ligger ett pittoreskt gammalt bondhus, som är inrett som ett självständigt hus med tolv sovplatser och privat swimmingpool på 12 x 7 meter (djup 110 - 180 cm) med vattenmassageavdelning. Vi gör er uppmärksam på att du bor här bland lokala familjer, trots att swimmingpoolen är endast till din rådighet. Detta innebär att du kommer höra på dina italienska grannar och deras schäferhundar - det säger sig själv att vi avråder alla som är rädda eller allergiska för hundar till att reservera detta boende !

Läs mer om I Poggi Gialli

Villa med 12 sovplatser
- Huset ligger på två våningar. På första våningen finns det uppehållsrum med kokvrå och badrum med toalett och badkar. På andra våningen finner vi tre uppehållsrum med kokvrå (i det ena uppehållsrum finns det också en bäddsoffa för två personer), två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett loft med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar en suite, därtill kommer tre badrum med toalett och dusch. Villan är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, ugn och satellit-TV. Framför huset finns en övertäckt terrass och trädgård med grill, pizzaugn samt bord och stolar.

NB: Som något helt speciellt är ankomst- och avresedag här söndag.

Dölj texten
 
 
search map