Agriturismo i Sinalunga i Toscana

Fonte del Castagno

 
Fonte del Castagno är inte tillgänglig i dagsläget
Fonte del Castagno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sinalunga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fonte del Castagno ligger i den livliga och spännnande gamla staden Sinaluga, sydväst om Siena. Lägenherna ligger i en nyligen renoverad fastighet, som säkerligen är minst några hundra år gammal.

Här har man bevarat den gamla arkitekturen, vilket man tydligt kan se i lägenheternas fina klassiska valv som förbinder lägenheternas rum med varandra. Huset är omgivet av en stor fin trädgård och det finns en 5 x 10 meter stor swimmingpool. Till varje lägenhet hör ett privat grönområde med trädgårdsmöbler.

Läs mer om Fonte del Castagno

Inredningen i lägenheterna är ovanligt smakfull och stilsäker. Möblemanget är av konstant hög kvalitet, ofta är det tal om restaurerade antikviteter. det är ytterst ovanligt att man finner möbler av denna kvalitet i uthyrningslägenheter. Stämningen på stället är fantastisk, och alla som besökt detta ställe minns ställets herre, katten "Matisse". Från trädgården kan man antingen gå ned till parkeringsplatserna och den gamla källan från 1200-talet, som har givit namn till stället, eller så kan man använda den andra porten och komma rakt ner på huvudgatan i Sinaluga.

Lägenheterna på Fonte del Castagno

Tvårumslägenhet La Limonaia (36 m²)

Lägenhet för 2 personer (med möjlighet för en extra säng) fördelad på två våningar med egen terrass. Mat- och uppehållsrum på första våningen med kokvrå, bäddsoffa samt badrum/toalett med dusch. Härifrån går det en trappa upp till andra våningen med dubbelsäng. Lägenheten har tvätt- och diskmaskin.

Tvårumslägenhet Gli Archi

Lägenhet för 2 + 2 personer på andra våningen med med två rum, öppen kök, dubbel bäddsoffa, badrum/toalett med dusch, dubbelrum med dörtill hörande badrum/toalett med hydromassage faciliteter. Lägenheten har tvätt- och diskmaskin.

Trerumslägenhet Le Volte (73 m²)

Lägenhet för 4 + 2 personer på första våningen med mat- och uppehållsrum, kokvrå, dubbel bäddsoffa, badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med hydro-massage faciliteter. Lägenheten har tvätt- och diskmaskin.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Fonte del Castagno

Läs personliga omdömen av Fonte del Castagno som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fonte del Castagno. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Fonte del Castagno

Bedömning av Fonte del Castagno

Läs mer

Bedömning av Fonte del Castagno

Läs mer

Bedömning av Fonte del Castagno

Läs mer

Bedömning av Fonte del Castagno

Läs mer

Bedömning av Fonte del Castagno

Läs mer

Bedömning av Fonte del Castagno

Läs mer
 
search map