Agriturismo i Sinalunga i Toscana

Fattoria Il Musarone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här befinner du dig bland de pittoreska kullarna söder om Siena med kort köravstånd till såväl många av de toscanska medeltida byarna, som till Umbriens nordvästligaste hörn med Trasimenosjön, Perugia, Orvieto och många andra mindre kända städer. Men endast ca. 20 minuters promenad från närmaste matställe.

Renoverad med respekt för det gamla

Gården har restaurerats precis som så många andra i trakten men här har ägarna valt att behålla dimensionerna på de originella rummen istället för att dela upp dem i mindre och pressa in fler gäster i huset. De originella burspråk och tak har därför bevarats. Det finns totalt fem bekväma lägenheter på gården.

Läs mer om Fattoria Il Musarone

Privata uteplatser och gemensam pool

Huset är omringat av cypresser och pinjeträd och här i trädgården har alla lägenheter sina egna privata stolar och bord. I trädgården finner du även en pool på 7 x 14 meter för ett förfriskande dopp under solen.

L√§genheterna på Fattoria Il Musarone

Trerumslägenheten Maestrale med 4 sovplatser (första våningen)

Lägenhet Maestrale är på cirka 56 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå (det finns ugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Aliseo med 6 sovplatser (första våningen)

Original lägenheten är på cirka 75 m² och belägen på första våningen. Lägenheten består av porticato med matbord och kök samt ugn, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch.

Fyrarumslägenhet Scirocco med 5/6 sovplatser (andra våningen)

Rymlig lägenhet belägen på andra våningen på cirka 69 m². Lägenheten Scirocco består av ett ljust uppehållsrum med kokvrå (det finns ugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med fransk säng (140 cm. bred), sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Fyrarumslägenhet Libeccio med 6 sovplatser (första våningen)

Lägenheten Libeccio är på cirka 75 m² och ligger på första våningen. Den består av ett ljust uppehållsrum, matkök med ugn, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och dusch.

Femrumslägenhet Tramontana med 8 sovplatser (andra våningen)

Mycket ljus lägenhet belägen på andra våningen, var du har utgång till en utomhus stentrappa med liten loggia vid ingången. Lägenheten är på cirka 110 m² och består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och eldstad i sten, två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar, två badrum av vilket det ena har badkar och det andra dusch och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map