Agriturismo i Sinalunga i Toscana

Fattoria Il Musarone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här befinner du dig bland de pittoreska kullarna söder om Siena med kort köravstånd till såväl många av de toscanska medeltida byarna, som till Umbriens nordvästligaste hörn med Trasimenosjön, Perugia, Orvieto och många andra mindre kända städer. Men endast ca. 20 minuters promenad från närmaste matställe.

Renoverad med respekt för det gamla

Gården har restaurerats precis som så många andra i trakten men här har ägarna valt att behålla dimensionerna på de originella rummen istället för att dela upp dem i mindre och pressa in fler gäster i huset. De originella burspråk och tak har därför bevarats. Det finns totalt fem bekväma lägenheter på gården.

Läs mer om Fattoria Il Musarone

Privata uteplatser och gemensam pool

Huset är omringat av cypresser och pinjeträd och här i trädgården har alla lägenheter sina egna privata stolar och bord. I trädgården finner du även en pool på 7 x 14 meter för ett förfriskande dopp under solen.

L√§genheterna på Fattoria Il Musarone

Lägenhet m. 2 sovrum (Maestrale)

Lägenhet Maestrale är på cirka 56 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå (det finns ugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, samt badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 2 sovrum (Aliseo)

Original lägenheten är på cirka 75 m² och belägen på första våningen. Lägenheten består av porticato med matbord och kök samt ugn, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 3 sovrum (Scirocco)

Rymlig lägenhet belägen på andra våningen på cirka 69 m². Lägenheten Scirocco består av ett ljust uppehållsrum med kokvrå (det finns ugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med fransk säng (140 cm. bred), sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 3 sovrum (Libeccio)

Lägenheten Libeccio är på cirka 75 m² och ligger på första våningen. Den består av ett ljust uppehållsrum, matkök med ugn, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 4 sovrum (Tramontana)

Mycket ljus lägenhet belägen på andra våningen, var du har utgång till en utomhus stentrappa med liten loggia vid ingången. Lägenheten är på cirka 110 m² och består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och eldstad i sten, två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar, två badrum av vilket det ena har badkar och det andra dusch och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Fattoria Il Musarone

Läs personliga omdömen av Fattoria Il Musarone som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria Il Musarone. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Fattoria Il Musarone

Härligt ställe

I år igen har vi haft en fantastisk semester i Toscan och bott i ett fint hus som vi hyrt genom In-Italia. Dock var det ingen engen produktion på stället, så att kalla det för enAgriturismo är inte helt korrekt.
Området samt de närliggande byarna var spännande och värda att besöka. Speciellt rekommenderar vi Montalcin, det är där Brunello vinet kommer från.
Stor ros till In-Italia för att snabbt svara på våra frågor om praktiska saker både innan och under vår resa.

Läs mer

Läckert ställe

Flott “herrskapslägenhet” i gammal italiensk stil. Fint allrum och fina stora rum. Bra att det finns tillgång till fläktar..! Två fina badrum - det ena med badkar! Härlig swimmingpool! Vacker utsikt oavsett vilket håll man tittade åt. Vi hade gärna haft en altan - men med det sagt så är det inte långt ner för trapporna till trädgården/området som går runt hela huset och där det finns massor av plats att sitta ute och till exempel grilla. Härligt lugnt ställe - motorvägen kan nästan inte höras även om den går ganska nära.

Läs mer

Bedömning av Fattoria Il Musarone

Läs mer

Bedömning av Fattoria Il Musarone

Läs mer
 
search map