Agriturismo i Sillico i Toscana

La Locanda del Moro

 
La Locanda del Moro är inte tillgänglig i dagsläget
La Locanda del Moro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det pittoreska stenhuset La Locanda del Moro utgör en fascinerande kombination av det enkla och det avancerade, för å den ena sidan är huset renoverat och inrett med enkla traditionella materialer som terrakotta, kastanjeträd, sten från området och ekologiska målarfärger, å den andra sidan är smaken och utföringen genomfört in i minsta detalj. Huset är uppdelat i Monica och Danilos privata bostad och två självständiga lägenheter som båda har terrass.

De ska upplevas (lägenheterna alltså, men de två ägarna är i och för sig också spännande personer). Nedanför huset finner man en 12 x 6 meter stor pool med en batagande utsikt över dalen, backarna och bergen. Vid poolen finns det naturligtvis också solstolar och parasoller.

Läs mer om La Locanda del Moro

Om du inte själv orkar laga maten varje dag, så erbjuder Monica sig att tillaga en fyra rätters middag på traditionellt italienska vis med allt från små förrätter till pasta och kött samt dessert. Det kostar 25 per person (2010), dock är det halva priset för barn upp till 8 år men de dricker ju sällan så mycket vin då det också är inkluderat i priset. Man kan även välja att gå de 200-300 meterna till restaurangen i Sillico. På båda ställena äter man gott. Om du tycker att du äter och dricker lite för bra, så kan man även råda bot för detta. Danilo arrangerar nämligen både vandrarturer, mountainbike utflykter, canyoning och grottvandring, men säg till i god tid innan då dessa utflykter inte arrangeras från dag till dag.

Trerumslägenheten Lonfo med 4 sovplatser
- Lägenheten är ca. 60 m² stor och ligger i den nedre delen av huset. Den består av uppehållsrum med soffa, separat kök (fyra gasplattor, micro, kylskåp med frysbox och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop ) och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har satellit-TV, egen terrass med bord, stolar och grill.

Trerumslägenheten Ormasso med 4 sovplatser
- Lägenheten är ca. 60 m² stor och ligger i den övre delen av huset, men pga. nivåskillnader så ligger den även på markplan. Den består av uppehållsrum med soffa, separat kök (fyra gasplattor, micro, kylskåp med frysbox och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop ) och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har satellit-TV, egen terrass med bord, stolar och grill.

Dölj texten
 
 
search map