Omdömen från Agriturismo Salvera

 
Agriturismo Salvera är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Salvera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sillicagnana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Salvera

Läs personliga omdömen av Agriturismo Salvera som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Salvera. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo Salvera

Agriturismo Salvera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Salvera
Trerumslägenheten Ezio med 4/5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Salvera

Agriturismo Salvera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Salvera
Tvårumslägenheten Siro med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Salvera

Agriturismo Salvera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Salvera
Trerumslägenheten Ezio med 4/5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Salvera

Agriturismo Salvera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Salvera
Trerumslägenheten Ezio med 4/5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Salvera

Agriturismo Salvera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Salvera
Trerumslägenheten Ezio med 4/5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Salvera

Agriturismo Salvera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Salvera
Tvårumslägenheten Siro med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Linnea med familj från Upplands Väsby i Sverige bodde på Agriturismo Salvera i Sillicagnana från den 10. till den 14. juli 2012.

Vi är nöjda med vår vistelse i Sillicagnana. Värdinnan talade i stort sett ingen engelska, men det gick bra ändå. Bostaden som vi bodde i (Ezio) var ett fint litet stenhus med en liten tomt med grill och pergola på baksidan. Det var trevligt att det gick får på området, även om de inte var så sällskapliga utan mest höll sig en bit ifrån själva bostäderna. Badrummet var fint och fräscht och det ena sovrummet var ljust och fint. Det andra sovrummet och allrummet var lite mörka, eftersom att de hade fönster åt "fel håll", men huset var ändå trivsamt. Det var lagom avstånd för oss, som har små barn, till byn, där det finns ett enkelt café och en bagare, men inte så mycket mer. Byn Sillicagnana är verkligen pytteliten, men väldigt fin! Det är bra att veta att de säljer en del matvaror/annat man kan behöva i anslutning till cafét, så man behöver inte åka till Supermercato för att handla enstaka saker!
Vi var själva på stället under några dagar och sedan kom andra gäster till de andra bostäderna. På det hela taget var det ett VÄLDIGT lugnt område med fin utsikt, så om man gillar att ha det lugnt omkring sig så passar det bra! Vi var nöjda med lugnet under våra fyra dagar i juli och åkte på utflykter till bl a Lucca när vi ville ha omväxling.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map