Agriturismo i Sillicagnana i Toscana

Agriturismo Salvera

 
Agriturismo Salvera är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Salvera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sillicagnana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lite mer än en kilometer utanför den lilla byn Sillicagnana (var man finner bagare, slaktare, affär och bar/pizzeria) ligger Agriturismo Salvera i lugna omgivningar, mitt i den frodiga naturen med en imponerande utsikt över bergen och dalen. I den närliggande byn San Romano finns det fler inköpsmöjligheter och restauranger.

Kom i kontakt med naturen

Denna gamla gård är fortfaranade aktiv och producerar spelt (dinkel), diverse frukter, kastanjemjöl samt grönsaker och en bit i från gården bor grisarna som förresten är sympatiska och de har alla ett namn (man får dock inte sticka in fingrarna till djuren då de gärna biter!). Genny som driver gården har även inrett 6 små lägenheter till gäster. Lägenheterna är simpla, nästan spartanska med de passar å andra sidan bra till ett okomplicerat liv på landet var kontakten med naturen (och grisarna!), den friska luften och det varma mottagandet är det viktigaste.

Läs mer om Agriturismo Salvera

Smaka på gårdens egna produkter

Nu ska vi inte heller göra det mer primitivt än det är för alla lägenheter har köksfaciliteter, välfungerande badrum, egen uteplats med bord och stolar samt en fin pool och en vacker utsikt. Som något ganska ovanligt fylls poolen med källvatten då det finns en källa på gården.
Från 2011 kommer det vara möjligt för gästerna att beställa en måltid med hemmalagad mat baserat på gårdens många produkter. Prisen beror på vad man önskar äta.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Salvera

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Agriturismo Salvera

Läs personliga omdömen av Agriturismo Salvera som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Salvera. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Agriturismo Salvera

Bedömning av Agriturismo Salvera

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Salvera

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Salvera

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Salvera

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Salvera

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Salvera

Läs mer
 
search map