Semesterbostad i Siena

Villino Dina

 
Villino Dina är inte tillgänglig i dagsläget
Villino Dina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta lilla självständiga hus ligger omgivet av en inhägnad trädgård i ett kvarter i Siena. Avståndet till det historiska centrum är bara 600 meter.

Detta är det perfekta läget för dem som vill ha denna praktfulla stad som bas för utforskning av resten av Toscana, för hit kan man köra direkt till dörreen (vilket är omöjligt i det historiska centrum) och du har även en privat parkering. Om du skulle vilja komma hit med offentlig transport så är det inte långt från tågstationen. Huset blev nyligen renoverat och har parkettgolv, myggnär för alla fönster, satellit-tv och tvättmaskin.

Läs mer om Villino Dina

Villino Dina med 2+1 sovplatser
- Huset är ca. 65 m² stort och ligger på ett markplan. Det består av kök (fyra gasplattor, ugn, kylskåp med frysbox och diskmaskin), uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för en, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. I trädgården finns bord, stolar och parasoll.

Dölj texten
 
 
search map