Agriturismo i Siena

Villa il Pozzo

 
Villa il Pozzo är inte tillgänglig i dagsläget
Villa il Pozzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Huvudbyggnaden i detta lilla byggnadskomplex är ett jaktslott från 1400-talet där familjen valt att bo året runt och när man ser huset så förstår man varför de vill bo där, det är mycket vackert och det ligger praktfullt till i lugna och pittoreska omgivningar.

Här bor man nära Siena (och de närmsta butiker, en restaurang och busshållsplats är endast en kilometer bort) men ändå på landet. Gårdens tre lägenheter är fina och välinredda och man kan nästan ge ett pris till den som finner något som inte är fungerare eller som är trasigt, mor och dotter håller nämligen ett vakande öga på lägenheternas skick och välkomnar sina gäster med en generös gåva bestående av diverse godsaker som är typiskt från området. De lagar förresten gärna mat till gästerna om någon skulle önska det.

Läs mer om Villa il Pozzo

På gården görs det även vin och olivolja och gårdens gäss håller gärna gästerna sällskap, de har dock sin egen lilla damm en bit i från gården så att gästerna har simbassängen för sig själva. Från markerna runt gården kan man höra bjällrorna från de får som betar och detta ger en verkligen känslan av att vara mitt i naturen.

Tvårumslägenheten Girasole med 2/4 sovplatser
- Lägenheten är ca. 32 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten delar en övertäckt terrass med bord och stolar, vid simbassängen, med Grappolo.

Trerumslägenheten Grappolo med 4 sovplatser
- Lägenheten är ca. 50 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten delar en övertäckt terrass med bord och stolar, vid simbassängen, med Girasole.

Fyrrumslägenheten Villetta med 7/8 sovplatser
- Är ca. 120 m² stor och är egentligen ett självständigt hus på två våningar. På första våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå(med diskmaskin) samt bäddsoffa för en person, två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett, på andra våningen finns ännu ett sovrum med dubbelsäng, ett genomgångsrum med en enkelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en övertäckt terrass vid huset.

Dölj texten
 
 
search map