Omdömen från Villa Agostoli

 
Villa Agostoli är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Agostoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Agostoli

Läs personliga omdömen av Villa Agostoli som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Agostoli. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Carina med sällskap från Hudiksvall i Sverige bodde på Villa Agostoli i Siena från den 23. till den 30. september 2008.

Hej! Resan till Toscana blev underbar, boendet var ännu bättre än vi kunde se i förväg (vilket vi varmt kan rekommendera). Vi gjorde dagsturer med bil runt stora delar av Toscana som trollband oss med sin fina natur. Det gick upp och ner och hit och dit i det kuperade landskapet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Leif med fru och vänner från Linköping i Sverige bodde på Villa Agostoli i Siena från den 7. till den 21. juli 2007.

Tack för att ni är intresserade av hur vi hade det. Ni får gärna citera oss:

Vår vistelseperiod var 07-07-07--21. Vi var två medelålders par, utan medföljande barn. Det var en av de bästa semestrar vi haft någonsin. Toscana med sin underbara natur är i sig en ro för själen. Boendet på Villa Agostoli var utmärkt för vår del, rent och snyggt med lagom utrymme för två medelålders par, centralt och därmed nära till allt: vin, mat, närliggande restauranger, kultur etc. Att ha en egen uteplats var jättebra för dessa underbara kvällar, då temperaturen var mer normal, då vi själva lagade italiensk mat med för dagen inhandlat Toscanavin. Det var nästan en nödvändighet att ha en disponibel poolanläggning i boendet m h t det varma vädret, en i stort sett molnfri himmel i två veckor med en medeltemperatur dagtid på ca 35 grader. Anläggningen kan verkligen rekommenderas.

Det förbättringsförslag vi har är att bilden över anläggningen på Internet visar två poolanläggningar, men det finns faktiskt bara en. Alltså bör bilden bytas mot en aktuell.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map