Agriturismo i Siena

Villa Agostoli

 
Villa Agostoli är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Agostoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Agostoli ligger i lugna och fina omgivningar på en kulle täckt av vinmarker och olivplantager knappt 5 km från Sienas imponerande historiska centrum. En kort åktur med antingen bil eller buss tar en till de åtskilliga matställen och inköpsmöjligheter.

Huvudbyggnaden bebos ännu av ägarna, medan de övriga byggnaderna är inredda till semesterlägenheter, då lantbruket idag inte kräver den arbetskraft som tidigare bodde i dem.

Läs mer om Villa Agostoli

Mitt på gården och avsides i förhållande till husen ligger ställets fina swimmingpool på 15 x 8 meter, omgiven av parasoll och solstolar. Vid bassängen finns dessutom omklädningsrum, toaletter och dusch. Önskar du mer motion så finns det en tennisbana i närheten.

Stället är perfekt både för familjer och för par, som söker ett smakfullt boende till rimligt pris i närheten av det annars dyra Siena.

Villa Agostoli har tio fint inredda lägenheter med egen trädgård, terrass eller annan privat uteplats. Lägenheterna och de små husen är alla utrustade med disk- och tvättmaskin.

Lägenheterna på Villa Agostoli

Trerumslägenheten Pagliaio med 4 sovplatser

ligger på en hög första våning och består av uppehållsrum med uppmurad kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum. Lägenheten har privat uteområde cirka 50 meter från dörren.

Huset Belcaro med 4 sovplatser

består av uppehållsrum med uppmurad kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum. Det hör en egen terrass till huset.

Huset Serra med 4 sovplatse

består av uppehållsrum med uppmurad kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum. Det hör en privat trädgård till huset.

Dölj texten
 
 
search map