Semesterbostad i Siena

Terrazza Benito

 
Terrazza Benito är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Benito är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lokalbefolkningen, eller sianeserna är ett folkslag för sig själv. Första gången man besöker staden slås man av dess harmoniska skönhet, som inte liknar något i denna värld, men om man efter flera besök i staden kommer närmare inpå stadens befolkning så är det de som gör det största intrycket.

Palio i Siena

Bara att förstå palio, vars uttryck är ett berömt hästlopp som arrangeras två gånger om året, men vars själ är så mycket mer, ja i grunden hela nyckeln till att förstå Siena, är en livstidsstudie. Kärleken till hästarna som springer palio avspeglar sig också i denna lägenhets namn, eden är nämligen uppkallad efter den fantastiska häst som i sin tid vann loppet hela fem gånger. Det är många årtionde sedan, men du finner inte en sienaeser som inte vet det.

Läs mer om Terrazza Benito

Själva lägenheten

Lägenheten ligger på den liten gata på andra våningen och den är både nyrenoverad och fin men det bästa med denna lägenhet är den övertäckta terrassen med bord, stolar och grill varifrån man sitta och titta ut över stadens tak.

Tvårumslägenheten Benito med 2+3 sovplatser
- Lägenheten är 55 m² och består av uppehållsrum med en välutrustad kökshörna (fyra gasplattor, miniugn, diskmaskin, kylskåp med frysbox och kaffemaskin), satellit-TV, bäddsoffa för en person och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Samt den övertäckta terrassen på ca.10 m².

Dölj texten
 
 
search map