Semesterbostad i Siena

Terrazza Benito

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lokalbefolkningen, eller sianeserna är ett folkslag för sig själv. Första gången man besöker staden slås man av dess harmoniska skönhet, som inte liknar något i denna värld, men om man efter flera besök i staden kommer närmare inpå stadens befolkning så är det de som gör det största intrycket.

Palio i Siena

Bara att förstå palio, vars uttryck är ett berömt hästlopp som arrangeras två gånger om året, men vars själ är så mycket mer, ja i grunden hela nyckeln till att förstå Siena, är en livstidsstudie. Kärleken till hästarna som springer palio avspeglar sig också i denna lägenhets namn, eden är nämligen uppkallad efter den fantastiska häst som i sin tid vann loppet hela fem gånger. Det är många årtionde sedan, men du finner inte en sienaeser som inte vet det.

Själva lägenheten

Lägenheten ligger på den liten gata på andra våningen och den är både nyrenoverad och fin men det bästa med denna lägenhet är den övertäckta terrassen med bord, stolar och grill varifrån man sitta och titta ut över stadens tak.

Tvårumslägenheten Benito med 2+3 sovplatser
- Lägenheten är 55 m² och består av uppehållsrum med en välutrustad kökshörna (fyra gasplattor, miniugn, diskmaskin, kylskåp med frysbox och kaffemaskin), satellit-TV, bäddsoffa för en person och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Samt den övertäckta terrassen på ca.10 m².

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

La Rondine

San Gimignano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Terrazza Belvedere

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

Casa Lazzaro

Siena, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map