Semesterbostad i Siena

San Cristoforo

Lägenhet Siena Lägenhet Palio Lägenhet Palio
 
San Cristoforo är inte tillgänglig i dagsläget
San Cristoforo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Sienas historiska centrum ligger dessa två lägenheter på femte våning av en byggnad, som gudarna må veta hur gamla den är. Vi befinner oss på hörnet av Via Camollia, en av stadens äldsta och mest betydelsefulla gator, eftersom de leder till porten i norr, och därmed mot ärkefienden, Firenze

De två ljusa lägenheterna har genomgått renoveringar under vintern 2010-2011 med användning av kvalitets material och uppmärksamhet på detaljer, så att det nu verkligen framstår som trevligt och gediget. Golven är i parkett, och möblemanget visar på fin balans mellan det moderna och det gamla, då badrummen och kokvrårna t.ex. är splitternya, medans det också finns många antika möbler. Bekvämligheterna är också på topp: sat-tv, trådlöst internet, aircondition, diskmaskin, tvättmaskin... Men hiss finns det inte, och det är 92 trappsteg upp till femte våning som gör att en viss grund kondition är nödvändig.

Läs mer om San Cristoforo

Appartamento Siena med 3 sovplatser
Lägenheten är ca 40 m² stor och består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn, kylskåp med frysbox, diskmaskin och tvättmaskin) och loft med två enkelsängar, badrum med dusch och toalett samt ännu ett litet uppehållsrum med loft, där det finns en dubbelsäng. Lägenheten har dessutom en liten terrass (ca 4 m²) med en praktfull utsikt över staden.

Appartamento Palio med 4 sovplatser
Lägenheten är ca 60 m² stor och består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn, kylskåp med frysbox, diskmaskin och tvättmaskin) och loft med två enkelsängar (som om man önskar kan skjuvas ihop till en dubbelsäng) och badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng samt ännu ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map