Hotell i Siena

Relais Campo Regio

 
Relais Campo Regio är inte tillgänglig i dagsläget
Relais Campo Regio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är svårt att föreställa sig ett vackrare ställe att bo på under sin vistelse i Siena än Relais Campo Regio. Kanske finns det snyggare rum i staden men då har vi missat dem och stadens enda 5 * hotell håller inte samma klass vad det gäller möblemang, charm och inte minst utsikten.

Byggnaden har varit ägd av den nuvarande ägarfamiljen i generationer som lät inreda de tre första våningarna till uthyrningsrum medan de själva bor i "penthouse" lägenheten längst upp. Alla rum och gemensamma lokaler är smakfullr inredda med arvskatter från 1700-, 1800- och 1900-talen. Det är en ren njutning att bo här!

Läs mer om Relais Campo Regio

Alla rum är ljudisolerade och inredda med aircondition, internet uttag, flatscreen-TV med diverse satellitkanaler, förvaringsbox och minibar. Badrummen är extra fina och imponerande.

Frukosten serveras i en liten salong varifrån man har den mest underbara utsikten över staden. När vädret tillåter så kan man istället äta på terrassen varifrån utsikten självklart är ännu bättre.

Rummen på Relais Campo Regio

Dubbelrum Sapienza

Rummet är 14 m² stort och har fönster mot Via della Sapienza och är inrett med antika möbler.

Dubbelrummet Camporegio 5

Utan tvekan det bästa rummet! Det mäter hela 24 m² och har en stor himmelsäng. Rummet är inrett med möbler från 1700- och 1800-talen. Pricken över i.et är den 10 m² stora privata terrassen varifrån utsikten är bland det bästa i hela staden.

Dubbelrummet Camporegio 6

Rummet är på hela 24 m² och har ett vackert tak. Rummet är inrett med möbler i empire-stil och den finaste utsikten över stadens tak. På grund av krav från myndigheterna har det långa rummet en konstig glas struktur som på ett oförståligt vis ska skydda väggarna.

Dölj texten
 
 
search map