Agriturismo i Siena

Podere Vesta

 
Podere Vesta är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Vesta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna stora gamla gård ligger på toppen av en kulle mitt i det unika toskanska landskapet känt som Le Crete Senesi ca 11 km söder om Siena. Här bor man långt ifrån trafik och andra störande ljud i slutet av en nästan tre km lång grusväg (i bra skick).

Fina faciliteter för barn

Det finns gott om plats för alla på Podere Vesta, kanske speciellt till barnen att leka i det fria. Här finns lekplats med gungor, rutschbana, gungbräda och ett liten lekstuga, en oerhört läcker rund pool på 20 meter i diameter, tennisbana och bar. Här finns också en grill för gemensamt bruk samt mountainbikes, en sjö som man kan fiska i, bordtennis och gemensam tvättstuga. Matställen och nägra affärer hittar man i den lilla byn Isola d'Arbia, som ligger ca 3 km bort, och vill ha ett större utbud så finns ju alltid Siena...

Läs mer om Podere Vesta

Lägenheter med egen uteplats

Gården rymmer 16 lägenheter av varierande storlek, inhysta i de gamla, vackra byggnaderna. Alla lägenheter har egen terrass och reserverad plats med bord och stolar i trädgården framför, och de har alla aircondition och kokvrå med fyra gasbrännare, ugn och kylskåp.

Läs om lägenheterna på Podere Vesta

Dölj texten
 
 
search map