Agriturismo i Siena

Podere Frullino Nero

 
Podere Frullino Nero är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Frullino Nero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På kullarna ca. 6 km nordväst om Siena imponerande ligger detta komplex av gamla lanthus, lador och stall som heter Podere Frulino Nero.

En mindre del av byggnaderna är omgjorda till tre lägenheter, som uthyrs på veckobasis. Här har man möjlighet att kombinera besök i Toscanas finaste stad med ett avslappnande boende på landet.

Läs mer om Podere Frullino Nero

Lägenheterna Parata, Fienile och Tinaia ligger i de gamla byggningarna och är inredda på typiskt toscansk vis med rustika möbler. Alla tre lägenheter har internet, egen terrass med trädgårdsbord och stolar, och gemensamt för gästerna finns det en trädgård med solstolar, parasoll och grill.

Lägenheterna Orcio, Solatia och Oliveta ligger i en ny byggning och är inredda i klassisk stil och med en del faciliteter såsom diskmaskin, tvättmaskin, aircondition, satellit-TV och internet. Alle tre lägenheterna har egen terrass med trädgårdsbord och -stolar. Gästerna har gemensam trädgård med solstolar, parasoll och grill.

Läs om lägenheterna på Podere Frullino Nero

Dölj texten
 
 
search map