Agriturismo i Siena

Podere Fornacino

 
Podere Fornacino är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Fornacino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En liten välhållen grusväg leder fram till gården, som ligger fridfullt omgiven av marker, dalar och skog. Bland Chiantis böljande kullar ligger Podere Fornacino med en vacker utsikt till Siena så man har svårt att tro att det är så långt som 12 km till staden. Det är det heller inte fågelvägen, men vägen ringlar sig fram.

Pool och massor av trädgårdsmöbler

Gästerna har ett område på 6000 m² till sitt förfogande samt en pool på 15 x 5,5 meter, grill och naturligtvis parkeringsplats. Senast vi besökte gården fanns det 14 bord, 51 stolar och 16 solstolar till gästernas förfogande!

Läs mer om Podere Fornacino

Rustika lägenheter

Den lilla gården består av två byggnader, själva gamla lanthuset och ett mindre annex, som ligger vid sidan av varandra. Annexet är uppdelat i två lägenheter (Borgonero och Doga delle Clavule), som man kan hyra samlade till en stor lägenhet tack vare en dörr. Lägenheterna är enkla, men gediget inredda, och har alla möjlighet för uppvärmning, alarmsystem och satellit-TV.

Läs om lägenheterna på Podere Fornacino

Dölj texten
 
 
search map