Hotell i Siena

Palazzo Fani Mignanelli

 
Palazzo Fani Mignanelli är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Fani Mignanelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo bland lokalinvånarna ett stenkast från Il Campo

Siena är en av de mest kända medeltida städerna, inte bara i Toscana, men i hela Italien. Tänk bara på den vackra och mycket karaktäristiska domkyrkan, det imponerande rådhustorget, och den berömda hästkapplöpningen, Il Palio som tar plats hela två gånger om året under storslagna former. På Palazzo Fano Mignanelli blir du närmsta granne till allt, och dessutom ligger det berömda konditoriet Nannini precis på andra sidan gatan. Palazzo Fano Mignanelli har också smeknamnet Residenza d'Epoca - alltså ett historiskt hus, och det är precis vad det är. Du ska alltså inte förvänta dig att flytta in i ett toppmoderna hotell - då ska du leta vidare. Här får du i gengäld trevnad, charm och atmosfär för alla pengar.

Charmig inredning med respekt för ställets historia

Här på Palazzo Fano Mignanelli flyttar du nästan bokstavligen in i en privat herrskapslägenhet med en helt unik atmosfär som andas historia. Det betyder dock inte, att du inte har några moderna bekvämligheter till ditt förfogande, för stället har både gratis wifi och aircondition. Men stilen är rustik, inredningen är enkel, det är högt till tak, och på många platser ger de gamla träbalkarna i taket och de gamla kaklen på golvet en helt unik touch. Vissa kanske uppfattar det som gammalt och slitet, medan andra gläds över autenticiteten. På grund av läget på 4:e våningen, kan du nyttja hissen som du hittar på gården. Den leder dig upp till den lilla trevliga receptionen, och det är också här du hittar hotellets frukostrestaurang. Vi rekommenderar att du ankommer med offentlig transport, för Palazzo Fano Mignanelli ligger mitt på en av Sienas handelsgator. Men kommer du likväl i bil, finns det en lösning, du ska bara vara inställd på att du inte kan köra hela vägen fram till dörren (eller parkera i närheten), för de närmsta parkeringsmöjligheterna ligger 800 meter bort.

Läs mer om Palazzo Fani Mignanelli

Trevlig rum med högt i tak

Rummen är trevliga med många små fina detaljer, som kommer få de flesta att känna sig som hemma, och som gäster hos en privat familj. Det finns bara 11 rum och sviter, som är mycket olika i storlek och inredning, men alla har aircondition, wifi, sat-TV, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map