Semesterbostad i Siena

Palazzo Chigi

 
Palazzo Chigi är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Chigi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palazzo Chigi ligger i Siena mellan det berömda Piazza del Campo, var Palio┬┤en hålls och Via dei Banchi di Sotto.

Du kan inte bo mer centralt i Siena. Såväl sevärdheterna som caféer och matställen ligger på kort avstånd. Här uthyres två lägenheter belägna på andra och tredje våningen - det finns hiss i byggnaden. Uppmärksamma att det inte är möjligt att checka in på söndagar eller på helgdagar.

Läs mer om Palazzo Chigi

Trerumslägenhet Palio med 4 sovplatser (andra våningen):
- Lägenheterna ligger på andra våningen och är ca. 100 m² stor. Den består av ett uppehållsrum med matavdelning, kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och eget bad med toalett och dusch samt sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch. Det ska också nämnas att lägenheten har 4 fönster som vätter mot Piazza del Campo.

Femrumslägenhet Campo med 6 sovplatser (fjärde våningen):
- Lägenheten ligger på andra våningen och är ca. 100 m² stor. Den består av uppehållsrum, matrum, kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och utsikt över det berömda Piazza del Campo, två sovrum med två enkelsängar, två badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map