Omdömen från La Prodaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Prodaia

Läs personliga omdömen av La Prodaia som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Prodaia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Prodaia

Siena som semester-destination

La Prodaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Prodaia
Tvårumslägenheten Malva med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Prodaia

Hjärtliga och fantastiska värdar som mer än gärna ger bra råd och tips till restauranger och utflykter.
Med sitt läge så är La Prodaia en bra utgångspunkt för härliga utflykter till den vackra Orciadalen samt de byar runt omkring.

Siena som semester-destination

När man kör söderut mot Siena, rekommenderar vi att man väljer de små vägarna - markerade som SP - så att man verkligen får uppleva och se den vackra naturen.

La Prodaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Prodaia
Tvårumslägenheten Malva med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Härligt ställe mycket nära Siena. Bra utgångspunkt för besök i området. Flinkt värdpar som gärna hjälper till med goda råd i området, och är alltid redo för ett litet snack t.ex. om deras vin och olivolja.

Siena som semester-destination

Det kan rekommenderas att parkera i ett av parkeringshusen. Det kostar 2 euro i timmen, men i gengäld kan man ta rulltrappor till stadskärnan.

La Prodaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Prodaia
Trerumslägenheten Timo med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmigt och trevligt semesterparadis

Stor och bra lägenhet. Med all önskvärd interiör.
Mycket rara, gästvänliga och behjälpliga värdar.
Rent och välfungerande.

Rekommendationer till andra gäster

Vid vistelse under de varma sommarmånaderna ska man vara medveten om att det inte finns aircondition.

La Prodaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Prodaia
Tvårumslägenheten Spigo med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiska Toskana

Jag och min familj spenderade en vecka på La Prodaia I i lägenheten Malva.

La Prodaia är ett härligt ställe! Lägenheten var bra och rymlig, ren och fin. Det är ett läckert poolområde med en härlig utsikt ut över marker och berg. Stället ligger nära Siena som klart kan rekommenderas. Värdsparet är gulliga och mycket hjälpsamma med tips till bla bra matställen.

Det enda som vi kanske saknade var en privat terrass. Annars kan vi inte klaga på något! Vi kan helt klart rekommendera stället.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni är vinintresserade så åk också till Montalcino (Brunello vinerna) ca 45 min körtur därifrån.

La Prodaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Prodaia
Tvårumslägenheten Malva med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackra omgivningar med hjärtlig stämning

Lägenheterna ligger på toppen av en kulle, med utsikt över ett vackert, närmast pittoreskt landskap. Vi ankom till en vacker lägenhet som helt levde upp till bilderna. Lägenheterna städas av ägaren själv, och var rena och med en doft av frisk lavendel. En härlig start!
En riktigt härlig pool, men vacker utsikt över det vackra landskapet. Poolen har en bra storlek, både till barn och vuxna.
Ett otroligt vänligt värdpar, som gärna ger bra tips på sevärdheter samt shoppingmöjligheter. Vi hade också glädjen att laga pizza med dem en dag, i pizzaugnen som ligger bakom lägenheten. Vinet de själv producerar (ca 4000 flaskor, 7 EUR) är också riktigt bra och kan köpas under besöket. Olivoljan är helt fantastisk och produceras endast i mycket små mängder. Vi var glada att få köpa 1 liter för 14 EUR.
Avslutningsvis är ett otroligt bra läge i förhållande till sevärdheter. Siena är absolut värt ett besök.

La Prodaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Prodaia
Tvårumslägenheten Spigo med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugnt och lantligt ändå nära till Siena

La Prodaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Prodaia
Tvårumslägenheten Spigo med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det var inte säsong. Ingen uppfattning
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Dennis och Christina från Mölndal i Sverige bodde på La Prodaia i Siena från den 28. maj till den 2. juni 2011.

Det är mig en glädje att rapportera att vi hade en alldeles utmärkt resa till Toscana och mycket berodde på Er medverkan. Bokningen gav oss ett utomordentligt trevligt boende på La Prodaia utanför Siena – välskött, prydligt, underbart trevligt och hjälpsamt värdpar. Välutrustat-faktiskt- kök och ett kylskåpshaveri på lördag kväll ordnade Carlo snabbt och bra – ett nytt skåp kom på söndag morgon!! Väl värt att rekommendera.

Till detta kommer också mycket bra information från Er. Jag fäste mig särskilt vid ”Praktiska informationer”… som var en utmärkt balanserad info – vad som fanns och vad som krävdes av oss. Allt praktiskt i anslutning till beställning, betalning o s v har Ni all heder av. Det var lättare att åka buss i Siena än i Göteborg efter all information! För buss åkte vi och det var perfekt att låta bilen stå kvar på gården. Tack för tipsen om de näst intill bilfria städerna.
En del av resan hade vi ordnat på egen hand. Det var en 10-dagarsresa med stop i Pisa 4 dygn ( ett litet bra hotel intill järnvägen passade alldeles utmärkt för bl a järnvägsresor över dagen).

Våra 3 första dagar täckte Pisa (mycket promenader på lite undanskymda smultronställen) och Lucca (fantisktisk stad)- en planerad dagsresa till Florens hade blivit att gapa över för mycket! I hämtad hyrbil körde vi sedan till Siena och där kom informationen om bilkörning väl till pass. Körtid mellan Pisa-Siena var 2,5 timmar för 13 mil – allt beroende på hastighetsbegränsningar ner till ibland 20 km…. Siena – en stad som måste ses! Allt andades kultur och det var intressant hur kulturen grep in i människors vardagsliv. Givetvis fick man bara att smakprov på allt som fanns men ett tips – trots att jag hade gjort en gott förarbete kunde man ha gjort ännu mer… Utflykter till de gamla städerna San Gimignano och Monteriggioni – fascinerande! Rundtur i Chiantiområdet-mer än vackert. Det var en utsökt resa – tack till Er för god medverkan.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Arnano

Sovicille, Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map