Agriturismo i Siena

La Prodaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården La Prodaia ligger i en vacker lantlig idyll endast 3 kilometer från den sevärda medeltidsstaden Siena. Här har man inrett tre komfortabla lägenheter med privat uteplats där du kan njuta av dina måltider i det fria efter en dag med utflykter eller vid poolen.

Välkommen till avslappnad stämning

Här får man verkligen komma ”innanför kulisserna” på det toscanska lantlivet där stämningen är avslappnad och såväl par som barnfamiljer tas emot med öppna armar. Stämningen är avslappnad och tonen är informell. Giancarlo äger gården och han har hela sex hektar land, där han odlar vin(druvor) och olivträd. Då gården ligger ganska högt på landskapet är utsikten mycket fin. Man ser Sienas karakteristiska profil, den oaktiva vulkanen Monte Amiata i horisonten samt ett pittoreskt kloster.

Läs mer om La Prodaia

Ordentliga lägenheter och härlig pool

Lägenheterna är trevliga och välmöblerade ibland med antika möbler. De har kokvrå med fyra elplattor, ugn och kylskåp. Det finns god plats att röra sig på utomhus och här finns en stenugn för pizza och bröd samt en stor grill. Vid lägenheterna finns privat uteplats med bord och stolar. Giancarlo har under hösten i 2007 byggt en svimmingpool på 5 x 11 meter (djup 120-150 cm), som gästerna kan avkyla sig med samtidigt som man kan njuta av den vackra utsikten över landskapet.

Flera matställe i närheten

Skulle man inte vilja äta/laga mat i lägenheten ligger den närmsta restaurangen endast 600 meter bort. Ytterligare en restaurang ligger på ett avstånd av 1800 meter i riktning mot Siena (här finns även supermarket). Åker man sen alla de tre km in till Siena finns det många valmöjligheter som passar varje plånbok. Vill man inte köra till centrum går det buss endast 400 meter från gården.

L√§genheterna på La Prodaia

Tvårumslägenheten Spigo med 2 sovplatser

Lägenheten ligger på första våningen och är ca. ca. 40 m² och består av kök, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch och ett litet uppehållsrum.

Tvårumslägenheten Malva med 2 sovplatser

Lägenheten ligger på första våningen och är ca. 55 m² och består av kök,-litet uppehållsrum, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Timo med 4 sovplatser

Ligger på andra våningen och är ca. ca. 40 m² och består av ett stort allrum/kök, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map