Agriturismo i Siena

La Farneta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I det lilla samhället Uopini ca. 5 km från Sienas sevärda och stämningsfulla historiska centrum ligger denna härliga lägenhet. Många menar att det är en praktfull upplevelse att bo på landet nära denna pärla till medeltidstad.

Boende för livsnjutare

600 meter från Uopini har en lokal familj byggt sig en stor villa och med tiden har platsen blivit allt för stor för dem då de endast är ett par med en vuxen dotter som endast hälsar på då och då. Därför har de i den ena ände av den stora byggnaden inrett en lägenhet som uthyres till gäster på veckobasis.

Läs mer om La Farneta

I princip privat pool

Som gäst i denna lägenhet har man sin helt egna sfär då man har en egen terrass, och då ägarna är rena arbetsnarkomaner vill man ofta ha poolen på hela 16 x 5½ meter (110-240 cm djup) med utsikt över landskapet för sig själv. Här märker man snart att både trädgården och poolen är gjort för en familj med pengar då det inte fattas något och kvaliteten rakt igenom är hög. Allting är välskött och av övriga faciliteter finns det grill samt aircondition i lägenheten (mot betalning av tillägg). Det är endast ca. 5 km till Sienas historiska centrum men då staden genom åren har brett ut sig är det inte mer än 3½ km till stadens början.

Tvårumslägenhet med 3 sovplatser
- Lägenheten ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, microvågsugn och kylskåp med frysfack), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har privat terrass med bord, stolar och parasoll.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere Santa Margherita

Poggibonsi, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Casa Lari

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map