Omdömen från Il Casato

 
Il Casato är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casato är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Casato

Läs personliga omdömen av Il Casato som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Casato. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Nicklas med familj från Mölndal i Sverige bodde på Il Casato i Siena från den 24. till den 25. juli 2010 sedan bodde de på Podere Casano i Radicofani.

Hej, Allt har varit toppen!!! Il Cassato mycket bättre än förväntat. Siena som alltid otroligt vackert och bra. Att tänka på i beskrivning till Podere Casano är att sista grusvägen är 1,75 km lång och i ganska grovt skick… Annars allt bra även där. Fästningen i Radicofani är värt ett besök – fantastisk utsikt, historia och aktiviteter.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Mats och Carina från Helsingborg i Sverige bodde på Il Casato i Siena från den 22. till den 25. juni 2009.

Tack Jag är mycket glad att jag hittade Er websida, den har varit ett värdefullt hjälpmedel när vi skulle lägga upp vår tur till Toscana. Det har varit en jättebra semester, vi kompletterade vårt boende via er med 4 dagar på Hotel London i Viareggio och även det överträffade våra förväntningar. Natten efter vi hade anlänt inträffade katastrofen med gasolyckan på järnvägsstationen och därefter var det flaggning på halv stång med sorgband i hela stan. Siena - Il Casato - Rummet bra, toalett/dusch alldeles för liten. Frukostbricka kom till rummet på morgonen. Frukosten väl klen för nordbor. Det är ett litet, gammalt hotell och bemanningen i receptionen var inte där hela tiden, de hade väl flera sysslor. Parkera bil innanför murarna på gatan får man inte om man är turist, man får stå i parkeringsgarage med en dygnet runt taxa på 1,6€ i timmen. Det finns dock parkeringsplatser en bit utanför murarna dock inte som passade oss särskilt bra. Siena är ju för övrigt fantastiskt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Lill med sällskap från Vimmerby i Sverige bodde på Il Casato i Siena från den 7. till den 10. oktober 2007.

Siena,Il Casato vilket hotell bara helt underbart kunde ha stannat mycket längre, vi fick en bedårande utsikt från vårt fönster kan inte beskrivas i ord. Frukost serverad på rummet kan det bli bättre, en härlig liten innegård Som man kunde sitta, läsa, dricka vin eller bara njuta i. Mycket trevlig personal hjälpsamma kunde bra engelska. Rummen fräscha och personliga med härlig gammal stil. Kommer att återvända hit utan tvekan längtar redan verkligen ett ställe att rekommendera om man gillar det gammal och genuina. Vi är bara så nöjda Bra vägbeskrivningar med skickade till de olika hotellen, incheckning och bokningar utan några som helst problem Vi kommer garanterat tillbaka som kund till er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map