Hotell i Siena

Il Casato

 
Il Casato är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casato är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Många menar att Siena är den ståtligaste och bäst bevarade medetidsstaden. Det finns igen annan stad med så vacker och harmonisk stadsplan där Il Casato utgör en fin del av denna helhet. Detta är inget nybyggt hotell i betong och stål utan är ett av stadens gamla palats, Palazzo Bardi från 1300-talet. Denna pampiga byggnad blev ombyggd på 1700-talet och från denna tid härstammar också de malariska taken som pryds av vackra fresk målningar.

Byggnaden är i det närmaste fridlyst! Alla gästerna bor bra och har tillgång till en härlig terrass varifrån man har en imponerande utsikt över staden. På slutet av gatan ligger Piazza del Campo som med all rätt kallas för världens vackraste plats. Den går inte att beskriva, den måste upplevas!

Efter en omfattande renovering 2000 tar man idag emot gäster i 12 vackert inredda rum som alla är utrustade med modernt badrum, telefon, TV och stilrena möbler.

Det finns möjlighet att parkera i ett parkeringshus endast 250 meter från palatset (eller gratis parkering på gatan ca. 500-600 meter bort). Observera att man inte kan köra ända fram till dörren.

Läs mer om Il Casato

Efter en omfattande renovering år 2000 tar palatset nu emot gäster i 12 vackra rum, som alla har moderna badrum, telefon, TV och stilfyllda möbler.

Det är möjligt till parkering i det stora parkeringshuset bara 250 meter bort eller gratis parkeringen på gatan ca. 500-600 meter bort. Man bör tänk på att det inte är möjligt att köra ända fram till dörren och att hotellet ligger på flera våningar och inte har hiss, så detta rekommenderas inte för gäster med gångbesvär.
OBS. Receptionen stänger 19.30. Sen ankomst skall avtalas i god tid med Il Casato.

Dölj texten
 
 
search map