Hotell i Siena

Hotell Garden

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En Medeltidsstad utöver det vanliga

Siena är en av de mest populära medeltida städerna i Toscana, och lockar turister från hela världen året runt. Siena är uppbygd på flera höjder, så från långt håll ser staden imponerande ut, då du bland annat kan skymta två av stadens största sevärdheter - den stora domkyrkan och rådhuset. Det är också på det musselformade rådhustorget, Il Campo, som den berömda hästkapplöpningen Il Palio tar plats två gånger om året, och det är ett event som engagerar hela staden och alla dess invånare.

En semester i både staden och på landet

Många föredrar att bo mitt i den historiska stadskärnan, medan andra önskar att kombinera en storstadssemester i medeltidens tecken, men den vackra toscanska naturen - något som faktiskt går bra att göra. Hotel Garden, som ligger i utkanten av Siena, är nämligen inrett i en av Sienas gamla herrgårdar, omgiven av en stor park. Läget gör, att du faktiskt befinner dig på gränsen mellan stad och land, vilket gör hotellet till en riktigt bra utgångspunkt för utflykter i området.

Bo lyxigt i gröna omgivningar

Den präktiga barockvillan från 1600-talet är omgiven av en stor park. i själva huvudbyggnaden hittar du bland annat en reception och de trevliga och mycket smakfullt inredda vardagsrummen med vackra fresker i de kuperade taken. Hotellets restaurang, La Limonaia, ser till att dina kulinariska drömmar går i uppfyllelse. Det är är du äter dagens första måltid, men också här du kan njuta både av dina luncher och middagar, och om vädret tillåter det, kan du naturligtvis också äta utomhus. Om du har behov av en dag full med avslappning, kan du ta det lugnt i trädgården, där det bland annat finns en stor pool omgiven av solsängar och parasoll - och om du reser med familjens minsta, finns också en liten barnpool. Om du vill motionera, kan du nyttja hotellets tennisbana, eller hyra en cykel. Det finns wifi på hela hotellet.

Läs mer om Hotell Garden

Bra transportmöjligheter

Om du ankommer i bil, finns det en rymlig parkeringsplats vid hotellet, som du är välkommen att nyttja. Om du ska ta en tur in till det historiska centret, kan du lämna bilen och ta den offentliga bussen som stannar några hundra meter från hotellet. Om du tillhör de aktiva, kan du välja att få de cirka 2,5 kilometerna till domkyrkan och rådhusplatsen, alternativt hyra en cykel på hotellet eller i stan. Stationen i Siena ligger inte heller från hotellet, så om du t.ex. vill ta en tur till Florens, kan du göra detta på cirka 1,5 timme med tåg.

Bo bra och bekvämt

Hotel Garden har total 122 rum i olika kategorier, som ligger dels i huvudbyggnaden, dels i de två tillbyggnaderna. Standardrummen är lite enklare inredda än superior-rummen. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, minibar, kassaskåp och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotell Garden

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotell Garden

Läs personliga omdömen av Hotell Garden som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotell Garden. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotell Garden

Läs mer

Familjen Frödén från Linköping i Sverige bodde på Hotel Garden i Siena från den 29. oktober till den 1. november 2006.

Er service var outstanding! Trots kort framförhållning fixade ni hotell som var bra.

Hotell: SIENA - Garden Hotel i Siena svarar inte upp mot mina förväntningar. Vi blev undanstoppade i änden av en korridor i ett annex utan något bra infallande ljus (vilket gjorde rummet onödigt dystert). Frukosten var dock lysande. Avståndet till centrum av Siena upplevdes av de yngre familjemedlemmarna som långt (ca 3 km). Det vore bra ifall mer centralt belägna hotell prioriterades. Deskservice var toppenbra.

Siena är en fantastisk stad! Dyrt men sevärt. Restaurangerna är överlag dyra. Lägg gärna energi på att hitta prisvärda restauranger! Vi var 4 personer varav 2 barn som åt på 3 Christos. En flaska mellanklass vitt vin, Fanta, Cola och mineralvatten. Notan slutade på 3 350:-...

Utflykter i hyrd bil till Florens - ja vad ska man säga - åk dit! Igen! Igen! Chiantitur på egen hand. Fullt i klass med de bästa turerna. Vinmarknad och provsmakningar. Köp av olja, ostar och vin så att väskorna bågnade vid hemresan...

Läs mer

Carl med sällskap från Spånga i Sverige bodde på Hotel Garden i Siena från den 3. till den 4. april 2006.

Det fungerade utmärkt med alla vouchers och hotellen var trevliga överlag.

Däremot hade vi svårt att hitta till hotell Dany i Ciampino. Det var mörkt när vi landade och svårt med orienteringen. Så småningom frågade jag en italienska, som hade vänligheten att i egen bil lotsa oss rätt. Därefter hade vi just inga problem att hitta i Toscana resten av veckan. Fantastiska vyer förstås - och tur med vädret. Många fina synintryck och doftminnen från Pisa, Florens, Lucca, Bagna di Lucca, Siena, San Gimigniano, Montepulciano, Montalcino, Castiglione del Lago med mera. Om det inte är för mycket besvär skulle en enkel skriftlig färdbeskrivning med utgångspunkt från P-platsen för hyrbilarna nog underlätta för kommande resenärer för den första övernattningen.
Hertz (och kanske även andra uthyrare) kan man visserligen hyra GPS från, men jag vet inte vad det kostar.

Vi är mycket nöjda med er service och kommer att rekommendera er till bekanta som planerar att åka till Italien!

Hej igen!
Hotellen - Ariston i Pisa och Garden resp. Roma i Siena var prisvärda. Frukosten på Ariston var litet mager. På de andra hotellen var den rikligare och restaurangpersonalen var mycket trevlig.
Vad gäller tips så är det säkert svårt/omöjligt att få parkering utanför Ariston när det inte är lågsäsong, eftersom hotellet ligger granne med lutande tornet. Från hotellet är det gångavstånd, = 15 min. eller så, till stationen om man vill åka tåg till Florens. Man skall stämpla sin tågbiljett innan man går på tåget - se på andra resenärer. Vi "glömde" detta när vi sprang för att hinna med tåget och fick en mindre utskällning av konduktören. I Siena är hotell Roma praktiskt beläget eftersom det är gångavstånd till staden innanför murarna. Dock kan man få leta efter P-plats även där, eftersom det bara får plats 4 små bilar på hotellets parkering. F ö rekommenderar vi starkt "Första klass reseguider" Florens & Toscana (Streiffert förlag), en superbra guide för alla som vill resa runt i Toscana.

Läs mer

Bedömning av Hotell Garden

Läs mer

Bedömning av Hotell Garden

Läs mer

Bedömning av Hotell Garden

Läs mer
 
search map