Hotell i Siena

Hotell Garden

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En Medeltidsstad utöver det vanliga

Siena är en av de mest populära medeltida städerna i Toscana, och lockar turister från hela världen året runt. Siena är uppbygd på flera höjder, så från långt håll ser staden imponerande ut, då du bland annat kan skymta två av stadens största sevärdheter - den stora domkyrkan och rådhuset. Det är också på det musselformade rådhustorget, Il Campo, som den berömda hästkapplöpningen Il Palio tar plats två gånger om året, och det är ett event som engagerar hela staden och alla dess invånare.

En semester i både staden och på landet

Många föredrar att bo mitt i den historiska stadskärnan, medan andra önskar att kombinera en storstadssemester i medeltidens tecken, men den vackra toscanska naturen - något som faktiskt går bra att göra. Hotel Garden, som ligger i utkanten av Siena, är nämligen inrett i en av Sienas gamla herrgårdar, omgiven av en stor park. Läget gör, att du faktiskt befinner dig på gränsen mellan stad och land, vilket gör hotellet till en riktigt bra utgångspunkt för utflykter i området.

Bo lyxigt i gröna omgivningar

Den präktiga barockvillan från 1600-talet är omgiven av en stor park. i själva huvudbyggnaden hittar du bland annat en reception och de trevliga och mycket smakfullt inredda vardagsrummen med vackra fresker i de kuperade taken. Hotellets restaurang, La Limonaia, ser till att dina kulinariska drömmar går i uppfyllelse. Det är är du äter dagens första måltid, men också här du kan njuta både av dina luncher och middagar, och om vädret tillåter det, kan du naturligtvis också äta utomhus. Om du har behov av en dag full med avslappning, kan du ta det lugnt i trädgården, där det bland annat finns en stor pool omgiven av solsängar och parasoll - och om du reser med familjens minsta, finns också en liten barnpool. Om du vill motionera, kan du nyttja hotellets tennisbana, eller hyra en cykel. Det finns wifi på hela hotellet.

Läs mer om Hotell Garden

Bra transportmöjligheter

Om du ankommer i bil, finns det en rymlig parkeringsplats vid hotellet, som du är välkommen att nyttja. Om du ska ta en tur in till det historiska centret, kan du lämna bilen och ta den offentliga bussen som stannar några hundra meter från hotellet. Om du tillhör de aktiva, kan du välja att få de cirka 2,5 kilometerna till domkyrkan och rådhusplatsen, alternativt hyra en cykel på hotellet eller i stan. Stationen i Siena ligger inte heller från hotellet, så om du t.ex. vill ta en tur till Florens, kan du göra detta på cirka 1,5 timme med tåg.

Bo bra och bekvämt

Hotel Garden har total 122 rum i olika kategorier, som ligger dels i huvudbyggnaden, dels i de två tillbyggnaderna. Standardrummen är lite enklare inredda än superior-rummen. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, minibar, kassaskåp och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotell Garden

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map