Omdömen från Hotel Italia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Italia

Läs personliga omdömen av Hotel Italia som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Italia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Italia

Bra läge nära staden. Underbar personal som hade svar på alla frågor. Bra frukost.
Kommer man med tåg som vi gjorde kan det vara bra att veta att man måste ta alla rulltrapporna (8 st.), för att komma upp till hotellet.

Siena som semester-destination

Hotel Italia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Italia
Dubbelrum standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt hotell

Hotellet var trevligt. Vi hade svårt då vi ankom då vi inte hittade parkeringsplatsen!!
Hade haft god nytta av en beskrivelse om parkeringsförhållandena. Fick parkera olagligt för att gå in och få instruktioner. Otroligt vänlig och serviceminded personal.

Hotel Italia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Italia
Dubbelrum (superior)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra hotell

Ett fint hotell med fin placering

Hotel Italia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Italia
Subbelrum (standard)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bert och fru från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Italia i Siena från den 30. september till den 4. oktober 2011.

Vi var nöjda, frukosten var ok. Personalen lite avvaktande i början men vi var där i fyra dagar så det blev bra i slutändan. Totalt var det ”value for money”.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2009
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Per med sällskap från Vallda i Sverige bodde på Hotel Italia i Siena från den 29. till den 30. september 2008.

HejVi har haft en underbar resa i Toscana. Med facit i handen hade vi nog gärna planerat i en dag till i Siena, men det får bli till en annan resa. Städerna var fantastiska. Detta var vår första resa till Italien över huvudtaget, men vi är begeistrade.I Siena både vi på ett litet, men mycket bra hotell. Allt var väldigt fräscht och frukosten riklig.
I Antignano bodde vi också väldigt bra, dock märktes det att vi var "off season" för vi var nästan de enda gästerna. Det märktes också att Livorno var en stad som förmodligen lever upp under sommarmånaderna, för vi hade nu svårt att hitta restauranger. Men trots det så var det ju alldeles fantastiskt att bo så intill havet, så dit återvänder vi nog igen.
I Florens bodde vi verkligen mitt i centrum. Vi hade nära till allt. Det var en stad vi tyckte väldigt mycket om. De överbyggda broarna var ett pittoreskt inslag och man befann ju sig verkligen mitt i historien. Shoppingen var ju i ett slag för sig. Underbart! Men vårt hotell där var lite sämre. Inget fel på renligheten men rummen var så små, så små och heltäckningsmattan hade nog sett sina bättre dagar. Frukosten var bra och receptionen var alltid bemannad.Utöver dessa städer besökte vi byar i Toscana som var intressanta av olika anledningar. Höga torn, som byggts för att markera makt och någon by hade varit nazisternas fäste i Toscana under andra världskriget. En annan var känd för sin alabaster och sen fanns det ju vingårdar i mängder och en alldeles fantastisk natur.Det var definitivt inte den sista resan till Italien!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Palazzo Fani Mignanelli

Siena, Toscana

Hotel Chiusarelli

Siena, Toscana

Hotel Athena

Siena, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

Caselsa

Certaldo

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map