Hotell i Siena

Hotel Italia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sienas imponerande stadsmur från 1300-talet står fortfarande intakt runt större delen av stadens historiska centrum, och från Hotel Italia är det endast cirka 300 meter till den vackra stadsporten Porta Camollia. Hotel Italia ligger mitt i ett sysselsatt kvarter, fullt av butiker, kaféer och restauranger.

Ett modernt hotell med trevlig atmosfär

Byggnadens historia går tillbaka till 1800-talet, och har fungerat som hotell en längre period. Hotellet blev nyligen renoverat, och är idag ett modernt hotell med en bra och trevlig atmosfär där du snabbt känner dig som hemma. Har du lust att ta en simtur har du möjlighet för att nyttja poolen på systerhotellet Garden, som ligger cirka 600 meter från Hotel Italia. Det kostar inte något, men man förväntar sig att du beställer något att äta och dricka i poolbaren. Poolen är öppen från maj till september och från klockan 9-19 alla dagar. Om du inte själv tar med dig badhanddukar, kan de hyras i receptionen.
Har du behov av att ta med din lilla hund eller katt på semestern, kan detta också göras här. Då de är en del av din familj, förväntas de följa med på utflykter och inte lämnas ensamma på rummet - och de får naturligtvis inte störa andra gäster.

Läs mer om Hotel Italia

Bra läge utanför stadsmuren

När du väljer att bo här utanför det historiska centret, men fortfarande i centrum, kan du köra bil till hotellet och parkera på hotellets lilla parkeringsplats. Finns det inte plats där, kan du nyttja parkeringsplatsen på systerhotellet cirka 600 meter därifrån - eller en av de offentliga parkeringsplatserna. Du kan promenera till det historiska centret och den (nästan) bilfria zonen innanför murarna - eller så kan du välja att ta en av de offentliga bussarna som avgår några få meter från hotellet och stannar i det historiska centret.

Ät gott på de lokala restaurangerna

Förutom en 24-timmars reception, hiss och bar, har hotellet också en frukostrestaurang, dock ingen egentlig restaurang för middag. Det är nästan en fördel, för då kan du testa några av de mycket trevliga restaurangerna som ligger i området, eller varför inte prova de som ligger i det historiska centret.

trevliga rum med bra faciliteter

Hotellet har totalt 68 rum fördelade på flera olika kategorier. Alla rum har luftkonditionering, Wi-Fi, sat-TV, telefon, kassafack, minibar och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om rummen på Hotel Italia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map