Hotell i Siena

Hotel Executive

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Eftersom du bor i ett bostadsområde har du här alltså ett ganska lugnt läge. I området finns bl.a. pizzeria, tobakshandel, bar och mindre mataffär. Men du behöver inte ta dig långt för att dricka och äta gott då hotellet har både bar och restaurang som serverar ett traditionellt lokalt kök. Den goda drinken kan du njuta av i baren, och under bar himmel, som har öppet från kl. 10.00 till 23.00.

Med närhet till en av landets vackraste städer

In till Piazza del Campo, som ligger i mitten av Siena är det ca 3,2 km till fots vilket i sin tur innebär att du redan inom ett par kilometer kommer fram till stadens murar och det historiska centrumet. För dig som inte vill köra egen bil och krångla med parkering finns det möjlighet att hoppa på hotellets shuttlebuss, på förfrågan och efter tillgänglighet.

Du kan göra sköna promenader i området och här finns en park i närheten. Ca 1,7 km från hotellet har du Siena's tågstation, vilket kan vara praktiskt för dig som vill se andra intressanta städer (utan att behöva ta bilen) som t.ex. Florens. Hör med receptionen så hjälper de dig tillrätta med alla detaljer, som t.ex. biljetter till kollektivtrafiken.

Läs mer om Hotel Executive

Du bor i komfortabla rum med modern inredning

Det finns totalt 70 modernt inredda rum på hotellet. De är utrustade med aircondition, Wi-Fi , Sky-Tv (mot avgift), Sat-TV, minibar, badrum med dusch/kar, toalettartiklar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Executive

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map