Hotell i Siena

Hotel Chiusarelli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Händelserikt historiskt centrum

Albergo Chiusarelli ligger i Sienas historiska centrum, cirka 400 meter från Piazza del Campo. Detta torg, även kallat "il Campo", är Sienas epicentrum, och ofta den första plats turister besöker när det är på plats i Siena. Torget är känt för den spektakulära hästkapplöpningen, "Palio", som avhålls i februari vid karnevalen, samt på sommaren. Under säsongen sker dessutom en del event på torget, och dessutom ligger Palazzo Pubblico också här, tillsammans med stadens museum där du kan hitta många kända mästerverk inom sienesisk målarkonst.

Romantiska gator fulla med kulinariska upplevelser

En annan turistattraktion som är värd ett besök, är Torre del Mangia, som ger dig möjligheten att se ner över torget från ett 102 meter högt torn. Och när du känner, att du är redo att bege dig bort från torget, huserar Siena många medeltida och romantiska gator, som ger dig bästa tänkbara omgivningar till många oförglömliga promenader, där du kan utforska resten av staden. Njut av en gastronomisk och kulinarisk upplevelse på en av alla restauranger och caféer runt om i staden.

Ett hotell byggt med komfort och i traditionell stil

Hotel Chiusarelli är en del av en gammal klassisk villa från 1800-talet, ett så kallat "palazzo" på italienska. Hotellet har målats med nya freskomålingar och dekorationer för att bevara den gamla, klassiska utstrålningen. Chuisareli ger dig helt utmärkt komfort på ett trestjärnigt hotell, och atmosfären är avslappnad och lugn.
Under högsäsongen startar din dag med en innehållsrik frukost ute på terrassen. När vädret inte tillåter detta, äter du din frukost i restaurangen, där också din lunch och middag serveras. Köket serverar ett utmärkt urval av toscanska rätter.

Allt du har behov av

När du kommer "hem" till hotellet efter en lång dag på stan, kan du njuta av en aperitivo eller en drink på verandan, eller i barområdet. Om du överväger att komma hit i bil, ska du vara uppmärksam på att parkering sker vid hotellet, till ett pris av 2 euro i timmen.
Wifi hittar du på hela hotellet, och det är gratis. Ett litet minus är att det inte finns någon hiss, det är lite ovanligt i ett hus på fyra våningar, men det ger starka ben!

Läs mer om Hotel Chiusarelli

Klassiska rum

Hotel Chiusarelli har totalt 48 rum, alla möblerade i traditionell stil. Det finns olika rumstyper, och alla rum har som minimum aircondition, telefon, kassaskåp, wifi, satellit-TV och privat badrum med dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på Hotel Chiusarelli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map