Hotell i Siena

Hotel Athena

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En optimal paketlösning för de flesta

De flesta drömmer om att bo på landet, och i kort promenadavstånd till bra restauranger och sevärdheter. Det är normalt en kombination, som kan vara svår att uppfylla, men på Hotel Athena i Siena går allt upp i en högre enhet. Hotellet ligger i utkanten av staden, och precis innanför de gamla stadsmurarna, och det tar dig endast 10 minuter att gå till stadens absoluta centrum - bekvämare blir det inte! Samtidigt har du möjlighet att parkera bilen på hotellets område, så det behöver du inte heller fundera på.

Skenet bedrar

Utifrån sett, är själva byggnaden inte den mest charmiga du har sett, men du ska inte låta detta skrämma dig. Så snart du kommer innanför dörren, möts du av den vänliga personalen, som gärna vill göra allt de kan för att din semester ska blir en bra upplevelse. Hotellet har en reception, lobby, bar och en bra restaurang, som serverar både lokala toskanska och andra italienska rätter. Därutöver finns det en fin takterrass, där du kan njuta av utsikten över staden, och det vackra toskanska landskapet med de böljande backarna och alla små vingårdar.

Läs mer om Hotel Athena

Fina rum med bra komfort

Hotellet är förhållandevis stort och har totalt 100 rum, som alla är vackert inredda i klassisk stil. Rummen har aircondition, wifi, satellit-TV, kassaskåp, minibar samt badrum med hårfön.

Läs om rummen på Hotel Athena

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map