Hotell i Siena

Grand Hotel Continental

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den ideala bröllopspresenten

Grand Hotel Continental huserade en gång i tiden en välmående familj som var släkt med Påve Alexander VII. Byggnaden byggdes på 1700-talet som bröllopsgåva från påven till hans brorsdotter och hennes man. Hotel Continental gjorde dig förtjänt att kalla sig "Grand Hotel" år 1904, då drottningen av Italien, Margherita från Savoia, valde hotellet som sin övernattningsplats då hon besökte Siena. Idag lockar palatset fortfarande gäster från hela världen, mycket på grund av sin renässansarkitektur dekorerad med originella kalkmålningar och antikviteter.

Nära huvudattraktionerna

Grand Continental Siena har ett riktigt bra läge i det historiska centrumet av Siena. Palatset byggdes, och står fortfarande, i full harmoni med de pittoreska och medeltida gatorna som omger det. Siena är mest känd för sin Palio - det spektakulära hästloppet som tar plats varje år på stadens centrala torg, Piazza del Campo. Detta torg är också oftast det första stoppet för besökande turister. Centrum innehåller många intressanta och historiska platser, och bjuder på vidunderliga möjligheter för att strosa runt genom ett medeltida centrum, samt för att utforska alla de olika butikerna, restaurangerna, barerna och delikatessbutiker som ligger här.

Med sitt läge i centrala Toscana, är Siena också en perfekt utgångspunkt för att utforska det toscanska landskapet med dess böljande landskap och backar täckta med vinrankor och cypresser. Vinprovningar och utflykter kan organiseras i receptionen.

Läs mer om Grand Hotel Continental

Klassisk och elegant lyx

Bekvämlighet och välmående värdesätts högt på Grand Hotel Continental. Renässansarkitekturen är framförallt tydlig i den före detta balsalen, som nu fungerar som en lounge med original-kalkmålningar - och den mesta av inredningen har också bevarats genom århundradena som passerat.
När du nu befinner dig mitt i Siena, har du naturligtvis en mängd med restauranger att välja mellan, men du bör också smaka på det toscanska köket som serveras i hotellets restaurang. När vädret tillåter det, kan du äta på innergården. Frukosten motsvarar vad du kan förvänta dig av ett femstjärnigt hotell, och erbjuder ett rikt urval av söta, salta, varma och kalla rätter. Och om du är vinentusiast, så ska du inte missa att utforska vinkällaren i medeltidstornet, där de har ett urval av inte mindre än 3000 viner.

Bo mitt i ett kalkmåleri

Grand Continental Siena är ett relativt litet hotell, och har endast 51 rum. Alla rum är inredda i elegant klassisk stil, och några rum har fortfarande original-konstverk och kalkmålningar i taken eller på väggarna. Rummen är bekväma, men inte helt ljudisolerade. Det finns olika kategorier av rum och suiter, men som minimum har de alla aircondition, kassaskåp, minibar, satellit-TV, wifi, skrivbord och marmorbadrum med badkar eller dusch, hårfön och gratis toalettartiklar.

Läs om rummen på Grand Hotel Continental

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map