Semesterbostad i Siena

Casa Lazzaro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är sällan man ser lägenheter med så mycket personlighet och god smak som Casa Lazzaro. Här befinner man sig ca. 50 meter utanför Sienas stadsmur från 1300-talet där ägarna bor på andra våningen medan första våningen är inredd till denna osedvanligt trevliga lägenhet.

Terrass och parkering precis vid dörren

Lägenheten har flera utgångar och sidan om huvuddörren finner man bord med stolar och parasoll så man kan njuta av sina måltider utomhus. Det ska även nämnas att lägenheten är utrustad med både tvättmaskin och gratis wi-fi. Vi hoppas att bilderna ger en idé om lägenhetens kvalitet för det är svårt att beskriva den med ord.

Läs mer om Casa Lazzaro

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser:
- Man kommer in via innergården (där man även kan parkera sin bil) och strax på höger sida finner man ett funktionellt kök med ugn, fem kokplattor, kylskåp, espressomaskin osv. På vänster sida finns ett stort matbord varifrån man kommer vidare till ett avlångt vardagsrum med pittoreska murstenstak som är stilrent inrett i lång utsträckning med antikviteter och en öppen spis. Ett par steg ner finner man ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och bidé.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map