Semesterbostad i Siena

Casa Lazzaro

 
Casa Lazzaro är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Lazzaro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är sällan man ser lägenheter med så mycket personlighet och god smak som Casa Lazzaro. Här befinner man sig ca. 50 meter utanför Sienas stadsmur från 1300-talet där ägarna bor på andra våningen medan första våningen är inredd till denna osedvanligt trevliga lägenhet.

Terrass och parkering precis vid dörren

Lägenheten har flera utgångar och sidan om huvuddörren finner man bord med stolar och parasoll så man kan njuta av sina måltider utomhus. Det ska även nämnas att lägenheten är utrustad med både tvättmaskin och gratis wi-fi. Vi hoppas att bilderna ger en idé om lägenhetens kvalitet för det är svårt att beskriva den med ord.

Läs mer om Casa Lazzaro

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser:
- Man kommer in via innergården (där man även kan parkera sin bil) och strax på höger sida finner man ett funktionellt kök med ugn, fem kokplattor, kylskåp, espressomaskin osv. På vänster sida finns ett stort matbord varifrån man kommer vidare till ett avlångt vardagsrum med pittoreska murstenstak som är stilrent inrett i lång utsträckning med antikviteter och en öppen spis. Ett par steg ner finner man ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och bidé.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Lazzaro

Läs personliga omdömen av Casa Lazzaro som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Lazzaro. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Casa Lazzaro

Trevlig och spännande lägenhet precis vid centrum

Lägenheten är en riktigt rolig, trevlig och spännande bostad med massor av plats. Många roliga möbler och gömställen - nästan ett museum.

Läs mer

Toppenboende i Siena

Ett helt underbart boende i en fantastisk italiensk stad. Toppenläge med några minuters gångavstånd till piazza Campo . Casa Lazzaro är ett mycket italiensk boende med gott om utrymme och atmosfär. Vi är mycket nöjda med vår två veckors vistelse i Siena. Mycket tillmötesgående, hjälpsam och trevlig värdfamilj.

Läs mer

Sommarsemester i Siena

Casa Lazzaro ligger riktigt bra, så det är enkelt att ta sig till stadens alla sevärdheter. Vi njöt av lägenheten, gården och att det fanns möjlighet till parkering var bra. Det saknades ingenting i den välutrustade lägenheten.

Läs mer

Idylliskt stenhus i Siena

Läs mer

Spännande plats

Stor lägenhet med historia. Ägaren av stället är mycket vänlig och hjälpsam. Lite dystert och mörkt i lägenheten. Bra läge, nära centrum. Lite dyrt med städning och skatter vid avresa.

Läs mer

Margareta fra Frederiksberg bodde på Casa Lazzaro i Siena

Casa Lazzaro ärr ett bra ställe att bo på! Platsen ligger bra till nära rulltrappor , stadsmuren och en liten lokal café. Ägaren är vänliga och hjälpsamm . Definitivt en plats att rekommendera. Kontakt, beställning och service av in-italia är top notch. Inte sista gången jag beställde hosl in-italia.

Läs mer
 
search map