Agriturismo i Siena

Casa Fontebenedetta

 
Casa Fontebenedetta är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Fontebenedetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lite utanför Siena ligger Casa Fontebenedetta, 5 lägenheter på en gård som härstammar från 1800-talet. Här är man ute på landet, där det råder lugn och ro. Här bor man med fin utsikt och frisk luft, samtidigt som man bara har två kilometer till Sienas historiska centrum.

Härlig trädgård med pool

Här finns en stor fin trädgård med flera hundra år gamla träd och en pool på 12 x 7 meter, som står till gästernas exklusiva förfogande. Nedanför gården har ägarna fem hektar mark där de odlar oliver och har vinrankor.

Läs mer om Casa Fontebenedetta

Fin placering

Bara några hundra meter härifrån ligger det lilla samhället Scacciapensieri där det finns en bar, en bra restaurang, inköpsmöjligheter och inte minst ett busstop, som gör att man lätt kan komma till centrala Siena. Lägenheterna är trevligt inredda, och flera av dem har tillgång till såväl diskmaskin som tvättmaskin. De lägenheter, som inte har egen tvättmaskin, kan använda den gemensamma.

Lägenheten på Casa Fontebenedetta

Trerumslägenhet Fornino med 4 sovplatser

är 60 m² och ligger i en självständig lite byggnad på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (kylskåp med frysbox, miniugn och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch. Lägenheten är utrustad med satellit-TV, hårfön och strykjärn samt bräde. Det hör privat terrass med bord och stolar till lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map