Semesterbostad i Siena

Casa Chiara

 
Casa Chiara är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Chiara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En riktigt trevlig och välmöblerad lägenhet som man får lust att stanna i en längre tid. Den ligger mitt i Sienas historiska centrum i en vacker byggnad som en gång var ett kloster men som nu är uppdelad i lägenheter.

Här är det högt till tak, omkring 4 meter med friliggande träbalkar och terracotta. den trevliga ägaren av lägenheten bor själv i byggnaden så assistans är inte alltför långt borta om det skulle vara några problem med att få lägenheten att fungera, men det är högst osannolikt då lägenheten är mycket välskött.

Läs mer om Casa Chiara

Fyrrumslägenheten Casa Chiara med 5 sovplatser:
- ligger på fjärde våningen och är 130 m² stor. Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med soffa (och TV) och matbord, ett kök med fyra gasplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp med frysbox, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en ebkelsäng och två badrum (det ena med badkar, det andra med dusch, båda har dock toalett).

Dölj texten
 
 
search map