Agriturismo i Siena

Agriturismo Santa Lucia

 
Agriturismo Santa Lucia är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Santa Lucia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lilla pärla som är en nyligen renoverad gård ligger i det vackert böljande landskapet kallat Crete Senesi, 12 km öster om Siena som man tydligt ser härifrån då gården ligger på toppen av en liten kulle med 360 graders utsikt.

Lägenheterna är fint inredda och det är inte lätt att på några få rader beskriva det arbete Lucia har gjort för att inreda dem. Under renoveringen, då det som gott som endast användes autentiska material, så finns här t.ex. järnstaket från 1800-och 1900-talet och möblerna är så fina att det är svårt att tro att någon vill ha dem i hyreslägenheter, de ser mer ut att passa i en välbärgad familjs hem.

Läs mer om Agriturismo Santa Lucia

Det mest imponerande med detta ställe är nästan att inredningen, trots att man enbart använder sig av antika möbler från sent 1700-tal till början av 1900-talet, aldrig blir de tunga eller dammiga. Men det har inte helt fastnat i det förgågna. Köksfaciliteterna är toppmoderna, alla lägenheter har satellit-tv och simbassängen på 14 x 7 meter (djupet varierar mellan 1-1½ meter) med många solstolar och parasoller försäkrar oss även om att vi är i nutid. Alla lägenheter har en egen trädgård som är ganska vanlig, i alla fall om man jämför hur lägenheterna är i toppklass.

Om du önskar att boka hela gården så har man även möjlighet att hyra en stor genemsam lokal, var man får plats 15 personer med tillhörande professionellt kök och en stor öppen spis. För inköp och restaurangbesök så ligger närmsate stad, Arbia, 2,5 km.härifrån.

Lägenheterna på Agriturismo Santa Lucia

Tvårumslägenheten Melograno med 2 sovplatser.

ligger på första våningen och är 43 m² stor. Lägenheten har uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn, kylskåp med frys och diskmaskin), öppen spis, sovrum med dubbelsäng (eller om önskas två enkelsängar) och badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Lägenheten har en egen trädgård med bord, stolar och parasoll.

Trerumslägenheten Alloro med 4 sovplatser.

är fördelad på två våningar och är 70 m² stor. På första våningen finns ett uppehållsrum med en öppen spis, soffa och ett öppet kök (fyra gasplattor, ugn, kylskåp med frys, diskmaskin och tvättmaskin) samt en toalett utan dusch. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett en suite, samt ett sovrum med två enkelsängar (och en liten säng som endast är 147 cm lång och är därför endast till för ett mindre barn) med badrum, badkar och toalett en suite. Lägenheten har en egen trädgård med bord, stolar och parasoll.

Trerumslägenheten La Capanna med 4 sovplatser

är ett självständigt litet hus och är 70 m² stort. Den består av uppehållsrum med öppen spis och kokvrå (fem gasplattor, ugn, kylskåp med frys, diskmaskin och tvättmaskin), två sovrum med dubbelsäng (eller om önskas två enkelsängar) samt badrum med dusch och toalett en suite. Lägenheten har en egen trädgård och en övertäckt terrass med bord, stolar och parasoll.

Fyrrumslägenheten La Corte med 5 sovplatser

är fördelad på två våningar och är 90 m² stor. På första våningen finns ett uppehållsrum med en öppen spis, separat kök (fyra gasplattor, ugn, kylskåp med frys, diskmaskin) samt en toalett var tvättmaskinen står. På andra våningen finns ett sovrum med en enkelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett en suite, ett sovrum med dubbelsäng (eller om önskas två enekelsängar) samt ett badrum med badkar och toalett. Lägenheten har en inne gård samt trädgård med bord, stolar och parasoll.

Dölj texten
 
 
search map