Agriturismo i Siena

Agriturismo La Selva

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En lång och spännande historia

La Selva är ingen "ungdom". Gården omtaladades första gången i ett dokument från 1293 som La Selva del Lago efter den stora sjön som låg nära inpå. I slutet av 1700-talet dränerades sjön och försvann, och utgör idag en stor frodig slätt som du har utsikt till från gårdens trädgård och cirkulära pool (12 meter i diameter). Här kan du njuta av tillvaron på en av de solsängar som är uppställda i trädgården. Poolen är öppen från 8-20 och enligt reglerna i Toscana är det obligatoriskt att använda badmössa.

Ett fantastiskt läge på landet, men också nära staden

La Selva ligger i ett härligt naturområde i utkanten av skogen, ca. 5 km från Sienas stadsmur, så det är svårt att bo mer centralt i Toscana. Det betyder också, att du har ett stort urval av spännande utflyktsmöjligheter, för Toscanas mest populära attraktioner ligger alla inom ett avstånd som gör att de kan nås på en dagsutflykt. Ja, om du vill ta en tur till havet, kan du komma dit på 1,5 timme. Och eftersom La Selva ligger mycket nära den långsträckta bergskammen La Montagnola, är detta också ett idealt ställe för dig som önskar kombinera kultur med möjligheten för långa vandrings- eller cykelturer på mountainbike. Stället har också över 25 hektar skog.

Läs mer om Agriturismo La Selva

Ett paradis för hästälskare

På den gamla herrgården föder man upp hästar, och endast 1 km från själva Agriturismo La Selva, ligger en av Sienas största ridskolor. Då gården ligger en bit från landsvägen blir du inte störd av trafiken, men stället ligger ändå väldigt strategiskt för ett besök i Siena. Det är även i området runt Siena du finner de närmaste restaurangerna och inköpsmöjligheterna. På förfrågan kan det arrangeras olika provsmakningar av lokala produkter som korv, ost och vin m.m. På La Selva finns tillgång till wifi i de gemensamma områdena, men du ska vara beredd på att täckningen är begränsad ute på landet.

Välj mellan rum och lägenheter

La Selva är ett riktigt Agriturismo, där det är inrett både rum och lägenheter, och hos In-Italia kan du välja mellan båda möjligheter. Om du väljer att bo i ett rum är frukostbuffén med ett bra urval av sött och salt inkluderad; och om du bor i lägenhet, har du naturligtvis möjlighet att köpa till frukosten.

Typisk toscansk lantlig stil

Rummen på La Selva är alla fint, men enkelt inredda i typisk toscansk stil, och rummen har TV, minibar samt badrum med toalett, dusch och hårfön. Lägenheterna finns i olika storlek, och har naturligtvis en liten kökshörna. Alla lägenheter har en uteplats med bord och stolar.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo La Selva

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo La Selva

Läs personliga omdömen av Agriturismo La Selva som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo La Selva. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo La Selva

Läs mer

Bedömning av Agriturismo La Selva

Läs mer

Bedömning av Agriturismo La Selva

Läs mer

Bedömning av Agriturismo La Selva

Läs mer

Bedömning av Agriturismo La Selva

Läs mer

Bedömning av Agriturismo La Selva

Läs mer
 
search map