Omdömen från Le Coloniche

 
Le Coloniche är inte tillgänglig i dagsläget
Le Coloniche är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Coloniche

Läs personliga omdömen av Le Coloniche som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Coloniche. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 17 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 5 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Susanna och familj från Enskededalen i Sverige bodde på Le Coloniche i Serravalle Pistoiese från den 28. september till den 2. oktober 2008.

Vi hade en härlig semester i norra Toscana och är mycket nöjda med era tjänster. Själva Serravalle var inte så jättemycket att se... men det fanns fina vägar och många mysiga småstäder runtomkring. Pistoia, till exempel.
Boendet var mycket bra, men ibland fanns det inte något varmvatten vilket var ett klart minus. Vi fick inte någon kompensation för det, däremot fick vi en stor flaska av husets hemgjorda olivolja av mycket hög klass.
Ett tips så här års för nästkommande är att kvällarna och morgnarna är rätt kyliga - varma kläder rekommenderas. Vi åkte på småvägar ned genom Chianti till Sienna vilket var mycket vackert och kul. Ångrar lite att vi inte stannade och åt på vägen utan satsade på att spendera tid i Sienna istället. Det är en stor och imponerande stad, men jag tror att vi föredrar den lantliga sidan av Toscana. Efter att ha lämnat Serravalle åkte vi tillbaka till Pisa och tog tåget därifrån till Nice (ca 800 kr för tre platser). Det är en vacker resa längs med kusten som tar ca 7 timmar.
Något som kan vara bra att känna till är att det bara tar ca 5 minuter att ta sig från Pisas flygplats till Pisa med flygbussen (1.5 euro). Detta gjorde att vi fick rätt goda marginaler i schemat... Just nu bygger de om vägen till Flygplatsen så kör man bil dit är det lite svårt att hitta + att man måste passera två järnvägsövergångar vilket alltid är en chansning.
Tack för en härlig semesterresa!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map