Agriturismo i Serravalle Pistoiese i Toscana

Le Coloniche

 
Le Coloniche är inte tillgänglig i dagsläget
Le Coloniche är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Coloniche erbjuder allt det som gör en semester i Toscana så populär. För det första så ligger stället perfekt om man vill kombinera en kultur- och badsemester, bra förbindelser till Florens, Lucca och Pisa samt de härliga stränderna vid Viareggio (eller någon av de andra stränderna), alltsammans inom 30 minuters bilkörning.

Dessutom vill vi tillägga att man bor i vackra gamla byggnader från 1600-talet i äkta toscansk stil. Den trevliga lilla medeltidsstaden Serravalle Pistoiese ligger endast fyra kilometer från gården och ännu mindre om man vill handla, sitta på café eller äta gott på någon trevlig restaurang. Godset består av 25 hektar mark så det finns gott om plats för alla gäster.

Läs mer om Le Coloniche

På gården finns självklart en härlig pool med tillhörande solstolar. Gården ligger bland olivträd och man har en enastående utsikt över det vackra landskapet. Man kan beställa frukost på gården som är mycket omfattande och består av bl.a. korv, skinka, ost, bröd, kakor, juice, kaffe osv..

Flickorna i receptionen är mycket gästvänliga och berättar gärna om området för gästerna. Vill man ha råd om utflyktsmål eller restauranger så kan man lugnt rådfråga dem.

De nio lägenheterna på gården blev inredda så sent som 2002 så allting är nytt och välskött. Lägenheterna ligger fördelade på två byggnader och är alla mycket rymliga: Den minsta lägenheten är för 3 personer men skulle på andra ställen i Italien varit inredd för 8 personer. Inredningen är typisk toscansk med bl.a. fritt liggande balkar i taket, terrakotta golv och möbler av massivt trä. Även om stilen följer den gamla traditionella så är de komfortabla: Alla lägenheter är nämligen utrustade med kök med ugn och diskmaskin, telefon, förvaringsbox, hårtork, strykjärn och strykbräda, satellit-TV, tvättmaskin samt värmeanläggning för kallare årstider. Utomhus finns det gott om bord och stolar så man kan sitta ute och njuta av den enastående utsikten samtidigt som man kanske äter eller dricker ett glas vin. Det finns dessutom en stor parkering vid gården.

OBS: Vi vill göra er uppmärksam på att motorvägen ligger i anslutning till dalen ca. 1 km från La Coloniche så att man ibland svagt kan höra trafiken (mest vid poolen). Man kan se motorvägen men den tar upp mindre än 10 % av horisonten.

Läs om lägenheterna på Le Coloniche

Dölj texten
 
 
search map