Semesterbostad i Toscana

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

Toscana sträcker sig från kusten av Tyrrenska havet - en del av Medelhavet - till den västra gränsen av bergskedjan Apenninerna. På detta sätt kan man säga att Toscana verkligen är hjärtat av Italien. I Toscana kan du uppleva några otroliga städer, såsom Florens, Siena, Pistoia, Prato och Pisa. Det är inte svårt att få tiden att gå - det svåraste beslutet är var du ska börja. I alla dessa underbara städer är In-Italia representerade med hotell och semesterbostäder för alla.

Är du till naturupplevelser får du ett nästan obegränsat utbud av böljande kullar och berg som ger utmaningar för både starka vandrings- och cykelben. Eller varför inte ta en båttur och utforska de små öarna utanför den gyllene kusten?

Är du intresserad av historia eller konst får du massor av möjligheter att stilla din nyfikenhet. Området har varit en grogrund för några av de största medeltida tänkare och konstnärer som bl.a. Leonardo Da Vinci och Michelangelo, Botticelli, Giotto och Donatello. Lägg till ett hav av arkitektoniska pärlor som du kan uppleva helt gratis när du går genom gatorna.

Semesterbostäder vid stranden i Toscana

Toscana är inte bara storslaget i inlandet, för du finner även flera mil av några av de finaste stränderna i Italien, och en kustlinje som är hem för ett omfattande djurliv. Och inte nog med att du får skönt tempererat vatten för bad - har du också möjlighet att använda en del av din semester i Toscana på havet och segla ut till en av de många små öar som är en del av regionen.

En semesterbostad i Toscana kan därför både vara ett lantställe i bergen, en lägenhet i staden eller ett hotellrum vid stranden.

Mat och vin semester i Toscana

Det toskanska köket är något speciellt. Baserat på färska råvaror och närhet till de bördiga fälten längs floden Arno, ger maten i området dig något mycket speciellt att ta med hem. Toscana ger dig inte bara möjlighet att äta bra, men också att få nya tekniker och inspiration att ta med hem efter semestern. Vad sägs om att ta en lektion i traditionell italiensk matlagning?

Om dina smaklökar är mer till att utforska de olika druvor som används vid vinproduktion kan du delta på en av de lokala vingårdar där du kan plocka druvor till ditt eget vin. Toscana kan verkligen skryta med några fantastiska viner, och några av de bästa kommer från vingårdar i Chianti.

Stadsvistelse i Toscana

Medan städerna Milano och Rom kan introducera dig till de hetaste designers och största butiker, är det i Toscana du hittar den äkta kulturen. I städer som Florens och Siena kan du besöka de lokala hantverkare och marknader där du kan köpa handgjorda produkter som endast tillverkas och säljs i Toscana. Eller upptäck Pisa och se själv att det finns mycket mer än bara ett lutande torn att utforska. Våra semesterbostäder i Toscana är alla centralt placerade för de mest intressanta sevärdheter och områden.

Din egen semesterbostad i Toscana

Hos In-Italia hjälper vi dig att planera din egen resa till Toscana. Oavsett om du vill ha en central bas för dina upplevelser eller om du vill göra en rundresa och uppleva städerna från insidan ger vi dig rätt boende som passar dina behov.

Regionen är kort sagt perfekt om du är ute efter en avkopplande semester på landsbygden omgiven av fantastiskt landskap och många kullar, en romantisk tur till strandpromenaden, eller en kulturell semester med museer och arkitektur.

 
search map