Agriturismo i Scarlino i Toscana

Tenuta Col di Sasso

 
Tenuta Col di Sasso är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta Col di Sasso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scarlino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I de fina gröna områdena med bara 8 kilometer till sandstränderna vid Follonica (eller 20 kilometer från Punta Ala, om man vill spela golf) ligger Tenuta Col di Sasso.

Närmaste stad är Bagni di Gavorano, som bara ligger cirka 2 kilometer härifrån, men de flesta känner nog snarare till den närliggande staden Scarlino tack vare dess stora vinproduktion, som den blivit mycket känd för. Här bor man alltså mitt i ett fint vinområde, samtidigt som man från många av gårdens ställen har fin utsikt över gårdens marker, havet och Elba. Här finns naturligtvis en simbassäng, ja här finns till och med två, då barnen har en liten bassäng också.

Läs mer om Tenuta Col di Sasso

Gårdens stora egendom är täckt av skog och olivlundar, varifrån råvaran till en myclet god olivolja kommer ifrån. Och ja, det producerar även ett väldigt gott rödvin! Både oljan och vinet kan man naturligtvis provsmaka, men det är även en utmärkt idé att avnjuta de båda tillsammans med en måltid på gårdens restaurang, som ligger ett kort stycke från lägenheterna.

Gårdens 20 lägenheter är bättre än vad man förväntat sig så nära kusten. Det är tydligt, att detta är ett typiskt toscanskt lantställe, då inredningen är rustik och smakfull och inte som ett feriecenter ute på kusten. Gästerna kan även utnyttja gårdens mountainbikes, och det är möjligt att organisera utflykter till häst, med båt eller till fots tillsammans med lokala guider.

Bland faciliteterna kan nämnas att det här finns tvättmaskin (mot betalning), grill, TV i alla lägenheter och naturligtvis rikligt med bord och stolar till lägenheterna, så man kan äta och dricka ute i det fria.

Dölj texten
 
 
search map