Semesterbostad i Scarlino i Toscana

Borgo Etrusco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Borgo Etrusco stod färdigt 2009 och framstår än i dag som snyggt och inbjudande med nöjda gäster. Förutom sitt korta avstånd till stranden så bor du här endast 5 kilometer från den sevärda medeltidsstaden Scarlino där även de närmaste inköpsmöjligheter och matställe finns. Du har även nära till den omtyckta och mysiga lilla kuststaden Castiglione della Pescaia.

Skön pool för lata dagar

Från Borgo Etrusco har du utsikt över dalen under Scarlino mot Punta Ala och Piombino. De sju byggnaderna består av totalt 138 lägenheter samt en trädgård med fin utomhuspool där det finns en del dedikerad barn under 12 år. På den tillhörande terrassen finns parasoller och solstolar utplacerade så att du kan njuta av din vistelse.

Läs mer om Borgo Etrusco

Fler faciliteter och närliggande aktiviteter

Vidare finns här en reception, parkeringsplats och gemensamt tvätteri, mot en kostnad. Är du intresserad av att spela golf på semestern så har du hamnat i rätt område. Här ligger nämligen Golf Club Pelagone (ca. 10 km bort) och Golf Club Punta Ala (ca. 23 km bort), två populära banor.

Alternativt tar du dig till stranden där du kan, förutom lapa sol dagarna i ända, göra sköna joggingturer och andra aktiviteter både på land som i vattnet. Du kan också besöka små mysiga byar både längs med kusten som inåt landet, och besöka en och annan vingård.

Komfortabla lägenheter med uteplats

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen. De är alla utrustade med pentry, ugn, kylskåp och köksgeråd. Lägenheten har även aircondition och Sat-TV. På din veranda eller liten balkong finns bord och stolar. I trerumslägenheterna är det möjligt att få till en extra säng mot tilläggsbetalning. Wi-Fi har du i de gemensamma utrymmena och alltså inte i lägenheten.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map