Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Speciellt etruskerna var här och satte sina spår och det är här runt Sarteano som du hittar regionens viktigaste gravar från just etruskerna. Med andra ord en perfekt plats för dig som gillar historia och arkeologiska utgrävningar. Men platsen bjuder inte bara på historia utan även på skönhet både vad gäller byar, städer och natur.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Litet utbud men tillräckligt

Även om Sarteano är en liten stad så finns här det mesta du behöver och den dagliga lunken är skön och typisk toskansk. Här finns flertalet restauranger och ett par barer. Utöver detta finns det apotek, bank, post och tre mataffärer i staden. Parkerar gör du runt staden då du inte kan köra in i stadens historiska centrum.

Läs mer om Sarteano

Charmerande byar och städer

Det finns hur mycket som helst att se och upptäcka i Sienaprovinsen. Att bara i lugn och ro få köra runt bland böljande fält som skiftar i gult, grönt och brunt är en upplevelse. När du känner för det kan du stanna till för en fika i städer som Pienza eller Montepulciano varifrån du har en underbar utsikt över landskapet. Väljer du Sarteano kan du få upptäcka inte bara Toscana utan även Umbrien, som även denna region bjuder på underbara sevärdheter och vacker natur.

Dölj texten
 
 
search map