Agriturismo i Santo Pietro Belvedere i Toscana

Villa San Giorgio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa San Giorgio är en del av Tenuta Quarrata och delar de faciliteter som finns där; olympisk pool (25 x 12,5 m) och parkeringsplats. Mot betalning är det möjligt att använda tennisbanan, hyra cyklar, få arrangerat turer med svävare, hästridning eller åka på seglingstur från Marina di Pisa till ön Capraia.

Ett lantligt läge

Tenuta Quarrata är ett historsikt hus med lantligt läge i Pisa provinsen. Här är du omgiven av en frodig trädgård med en tomt på ca 5 hektar och vackra byggnader. Området inbjuder till härliga promenader och cykelturer eller total avkoppling intill poolkanten. Du har även ett bra utgångsläge att upptäcka flera av Toscanas små pärlor.

Närhet till inköp

Endast ca. 3 km från gården hittar du en supermarket, slaktare, bageri, apotek och frukt- samt grönsakshandlare. Perfekt för dig som vill kocka ihop något gott i lägenheten.

Känner du däremot inte för att laga mat, och gärna vill prova något lokalt kan du ta dig ett par km ut på landsvägarna. Det finns nämligen gott om restauranger och pizzerior i området.

Läs mer om Villa San Giorgio

Gården har fina faciliteter

Villa San Giorgio blev renoverat 1992 och man har på ett fint sätt respekterat husets historia och arkitektur. Tillsammans med de lägenheter som ligger i Tenuta Quarrata delas de gemensamma ytorna, poolen, tennisbana och tvättstuga. Här finns även en bar samt möjlighet till att äta kvällsmat (några dagar i veckan). Hör med receptionen om vad som exakt gäller.

De ordnar matlagningskurser på förfrågan. Gården har dessutom en cantina där de förvarar viner och olivolja, inklusive deras egentillverkade.

Rymliga och välmöblerade lägenheter

Lägenheterna är välmöblerade och stället bjuder på en äkta toskansk atmosfär. Lägenheterna har utgång till den stora altanen under taket och delas på två. De ligger på tredje våningen med hiss. Önskar du boka båda lägenheterna väljer du typen som heter Villa.

Vi ber er observera att ägarna bor själva i den tredje lägenheten.

L√§genheterna på Villa San Giorgio

Lägenhet m. 2 sovrum

lägenheten Etrusco (ca. 100 m²) består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Den har dessutom tillgång till hustes terrass varifrån man har en storslagen utsikt.

Lägenhet m. 3 sovrum

Lägenheten Tuscania (ca. 165 m²) består av ett mycket stort uppehållssrum med kokvrå och två dubbla bäddsoffor, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch. Vidare har man utgång till den stora övertäckta altanen varifrån man har en vacker utsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map