Agriturismo i Santo Pietro Belvedere i Toscana

Tenuta Quarrata

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården Tenuta Quarrata från 1700-talet är ett fint exempel på den lantliga toscanska byggnadsstilen. Gården har blivit noga renoverad och är idag uppdelad i 17 lägenheter. Silvia tar emot med öppen famn och med hjälp från Marcella trollas det fram smakfulla toscanska rätter till er.

Enorm pool

Gästerna kan dessutom svalka sig i gårdens stora pool på 25 x 12,5 meter eller spela tennis. Mot betalning kan man hyra cyklar, använda tvättmaskin, få arrangerat turer med segelflyg, rida eller segla från Marina di Pisa till ön Capraia. För de golfintresserade ska det nämnas att Tenuta Quarrata har ett avtal med Metropolitan Golf & Country Club i Tirrenia (ca. 35 km härifrån), varför boende här kan spela på deras 18-håls bana till ett förmånligt pris. I samma stad finns det dessutom sandstränder så man kan få lite omväxling till poolen.

Läs mer om Tenuta Quarrata

Middagar, vinprovning och frukostbröd

På gården arrangeras det två gånger i veckan (mot betalning) middag på enkel, rustik men framför allt toscansk manér. Om lördagen som är stor ankomstdag kan man förvänta sig en stor buffé. Torsdagar serveras det traditionell toscansk middag med välsmakande kött och gott lokalt rödvin. Tisdagar arrangeras det dessutom vinprovning med lokala viner samt olivolja och lokala produkter. Önskar du frukost går även detta att ordna, men vill man äta frukost i lägenheten/på uteplatsen kan man få nybakat bröd beställt till dörren, tack vare en brödbil som kommer till gården om morgonen. OBS: Alla dessa erbjudanden är inte tillgängliga under lågsäsongen.

Rustika och rymliga lägenheter

Lägenheterna är rymliga och fint inredda (samt utrustade med wi-fi), men köken är förhållandevis enkelt utrustade. Det finns fyra gasplattor och kylskåp, men spartanskt husgeråd. De flersta har trädgårdsmöbler och stolar vid ingången eller så kan man använda de bord och stolar som står vid receptionen och vid de gemensamma områdena.

Nära till allt

Ca. 3 km från gården finns det supermarket, slaktare, bageri, apotek och frukt- och grönsakshandlare. Vill man inte laga egen mat, och gärna vill prova något annat än gårdens egna restaurang ska man inte köra mer än ett par km på landsvägarna innan man möter de första av områdets många restauranger och pizzerior. Till de fina sandstränderna i Toscana är det heller inte långt.

Läs om lägenheterna på Tenuta Quarrata

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

search map