Agriturismo i Santo Pietro Belvedere i Toscana

Tenuta Quarrata

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården Tenuta Quarrata från 1700-talet är ett fint exempel på den lantliga toscanska byggnadsstilen. Gården har blivit noga renoverad och är idag uppdelad i 17 lägenheter. Silvia tar emot med öppen famn och med hjälp från Marcella trollas det fram smakfulla toscanska rätter till er.

Slappa vid poolen

För total avkoppling kan du svalka dig i gårdens stora pool på 25 x 12,5 meter eller spela en omgång tennis. Mot betalning kan du hyra cyklar, använda tvättmaskin, få arrangerat turer med segelflyg, rida eller segla från Marina di Pisa till ön Capraia.

Är du golfintresserad kan vi nämna att Tenuta Quarrata har ett avtal med Metropolitan Golf & Country Club i Tirrenia (ca. 35 km härifrån), varför boende här kan spela på deras 18-håls bana till ett förmånligt pris. I samma stad finns det dessutom sandstränder så att du kan få lite omväxling till poolen.

Läs mer om Tenuta Quarrata

Middagar, vinprovning och frukostbröd

På gården arrangeras det två gånger i veckan (mot betalning) middag på enkel, rustik men framför allt toscansk manér. Om lördagen som är stor ankomstdag kan du förvänta dig en riklig buffé. Torsdagar serveras det traditionell toskansk middag med välsmakande kött och gott lokalt rödvin. Tisdagar arrangeras det dessutom vinprovning med lokala viner samt olivolja och lokala produkter.

Önskar du frukost går även detta att ordna, men vill du äta frukost i lägenheten/på uteplatsen kan du få nybakat bröd beställt till dörren, tack vare en brödbil som kommer till gården om morgonen. OBS: Alla dessa erbjudanden är inte tillgängliga under lågsäsongen.

Rustika och rymliga lägenheter

Lägenheterna är rymliga och fint inredda (samt utrustade med wi-fi), men köken är förhållandevis enkelt utrustade. Det finns fyra gasplattor och kylskåp, men spartanskt husgeråd. De flesta har trädgårdsmöbler och stolar vid ingången eller så kan du använda de bord och stolar som står vid receptionen och vid de gemensamma områdena.

Nära till mycket

Ca. 3 km från gården finns det supermarket, slaktare, bageri, apotek och frukt- och grönsakshandlare. Vill du inte laga egen mat, och gärna vill prova något annat än gårdens egna restaurang behöver du inte köra mer än ett par km på landsvägarna innan du möter de första av områdets många restauranger och pizzerior. Till de fina sandstränderna i Toscana är det heller inte långt.

Läs om l√§genheterna på Tenuta Quarrata

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map