Omdömen från Agriturismo San Giorgio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo San Giorgio

Läs personliga omdömen av Agriturismo San Giorgio som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo San Giorgio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Superläge och lugna omgivningar

Härligt ställe med ett superläge. Lägenheten var härligt stor och uteområdena perfekta. Det fanns alltid plats vid poolen, då där inte är så många lägenheter.
Anledningen till att vi inte ger 5 stjärnor är att sängarna är rätt hårda och vi saknade aircondition på natten. Mycket vänlig personal som hjälpte till med allt vi undrade över.

Santa Luce som semester-destination

Bolgheri och Lucca är klart värda sina besök.
Vi kan klart också rekommendera att ta en tur på "spiagge bianche" (de vita stränderna)

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo San Giorgio
Trerumslägenheten Papavero med 8 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert och avslappnande ställe

Verkligen härligt och autentiskt hus mitt i det toscanska landskapet. Om man söker lugn och ro, inte för många människor och härliga omgivningar, så är detta helt rätt plats.
Enda minus var att det saknades en separat terrass till den lägenhet där vi bodde. Det fanns dock flera gemensamma områden med bord och bänkar och gemensam grill.

Santa Luce som semester-destination

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo San Giorgio
Trerumslägenheten Rovo med 6 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Läcker plats, men långt ifrån bra stränder och och lite opersonligt

Platsen ligger super trevligt till och har renoverats med god smak och stil. Poolen är fin och ren. Vackra stora lägenheter, med bra sängar. Det finns bröd från bageriet varje morgon som kan köpas direkt på bilen - kan rekommenderas.

Men de var lite opersonliga och saknade erfarenhet. Där bodde många familjer (efter agriturismo standarder) och ägarna bodde där själv. Så det hade en liten touch av fritidshus med pool som alla möjliga andra platser. Vi upplevde också att vissa kvällar var det visst buller från människor som sitter i det gemensamma området utanför lägenheterna sent. Du kan inte stänga fönstret eftersom det blir för varmt (det finns ingen fläkt, luftkonditionering, etc.).

Det står att det ska ligga en strand15 km från platsen, men de riktigt bra stränder som finns +45 minuter. Till södra delen av viken. Kristallklart vatten och fin sand.

Santa Luce som semester-destination

Ta er till Lucca och en cykeltur runt stadsmuren !

Florence måste naturligtvis också besökas.

i Santa Luce finns fina lokala pizzeria. Du kan antingen äta det eller plocka upp pizza som take-away. Det kan rekommenderas.

In-Italias kommentar

Agriturismo San Giorgio, med sina 12 lägenheter är faktiskt ganska stora jämfört med så många andra gårdar, och det ger nästan alltid lite extra charm när ägarna själva bor på plats, men det är svårt att hitta något mindre och mer personligt om det samtidigt bör vara så nära havet. När det gäller bra stränder, svänger vi inte förklara oss överens om några av Toscanas bästa sandstränder är i Vada, 18-20 km från Agriturismo San Giorgio.

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet

Fint och vänligt mottagande i receptionen
Placering

Lite för mycket kompromiss med avstånden till sevärdheter och fantastiska stränder
 
Själva boendet på Agriturismo San Giorgio
Tvårumslägenheten Salvia med 4 sovplatser (2:a vån.)

Vacker renovering. Inte särskilt väl utrustat kök. Saknas luftkonditionering eller fläkt (det blir mycket varm på natten)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Dålig förbindelse även med Italienska mått mätt
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo San Giorgio

San Giorgio har ett väldigt bra läge med utsikt och parkområde. Poolen är stor och det finns gott om solsängar. Som utgångspunkt för avslappning och evt som utgångspunkt för at resa runt, så är detta ett bra alternativ. Det som drar ner betyget är at det saknas ugn i lägenheten, saknas fläktar, och att sittmöbler/sängar har sett sina bästa dagar. Det är inte wifi täckning i lägenheterna och också dålig täckning för 3G/4G om det är viktigt...

Rekommendationer till andra gäster

Bil är ett måste! Det finns få restauranger och butiker i närheten och det kan rekommenderas att köra till Cesena eller Rosignano Solvay för att göra större inköp eller hitta fler restauranger. Det rekommenderas också att ta med sig en kökskniv då denna är dålig. Fläktar kostar 25-30 euro.

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo San Giorgio
Trerumslägenheten Binacospino med 6 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det finns wifi på stället med det har låg kapacitet och fungerar inte så bra. Wifi finns inte i lägenheterna.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo San Giorgio

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 9 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Vi älskade San Giorgio!

Vi samlade hela familjen i slutet på augusti, början av september i Toscana - totalt 4 familjer i lika många lägenheter. Alla hade tidigare gjort sina egna rundresor (arrangerade av Marcus på In-Italia). Vi var allt från par till barnfamiljer. 5 plus på allt! Alla älskade fullkomligt gården San Giorgio! En dag fick vi arrangerat toskansk middag på stället som Marcus på In-Italia arrangerade med Rachele på gården. Vi betalade 35,00 euro per person (vuxen) och åt och drack fantastiskt gott.

Rekommendationer till andra gäster

Välj gården San Giorgio om ni vill ha nära till allt från stränderna vid kusten som sevärda städer och vindistrikt inne i landet.

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo San Giorgio
Tvårumslägenheten Rosmarino med 4 sovplatser (1:a vån.)
Tvårumslägenheten Limone med 4 sovplatser (1:a vån.)
Tvårumslägenheten Fico med 4 sovplatser (1:a vån.)
Trerumslägenheten Papavero med 8 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 8 Vuxna, 4 Barn
Namn

San Giorgio

Fint ställe, dock var den trådlösa internetförbindelsen mycket svajig. Dessutom vill jag rekommendera ägarna att installera aircondition eller åtminstone några fläktar i taket, så att det blir lite cirkulation. Det var mycket varmt.

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint

Det var rent och prydligt.
Gästvänlighet

Gästvänligt bemötande, allt ok
Placering

Fint ställe
 
Själva boendet på Agriturismo San Giorgio
Tvårumslägenheten Salvia med 4 sovplatser (2:a vån.)

Lämplig storlek för två vuxna plus två stora barn på 21 & 17 år
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Mycket svajigt
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Härlig
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Autentisk vistelse

Ett rakt igenom autentiskt och fantastiskt ställe.
Jättefint mottagande och rundvisning av stället och vår lägenhet Mirto.
Ett plus för att där fanns vatten och en flaska vin vid ankomsten.
Bra detaljer, ren och fin lägenhet.
Fantastisk pool och vacker utsikt.
Alla i familjen hade en härlig semester, även våra två barn på 6 och 9 år, som snabbt hittade lekkamrater.
Läget är bra om man ska utforska Toscana.
Vi kommer säkerligen tillbaka.

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo San Giorgio
Tvårumslägenheten Mirto med 4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantasti i Santa Luce

Vi ringde och talade med Caroline från In-Italia för att få råd och vägledning till att hitta en perfekt plats att bo på i Toscana och Veneto.
Vi hade egentligen valt ett annat ställe än San Giorgio i Toscana, men valde detta efter henne råd. Och det ångrade vi inte en enda gång!
San Giorgio ligger mitt ute i ingenting. Det är endast småstäder i närheten och man får köra ett stycke för att komma fram till en matvarubutik. Men det var perfekt! Vi letade efter lugn och ro, en härlig pool, och vackra omgivningar - och det var precis vad vi fick.
Stället är helt otroligt välhållet - primärt tack vare Emanuele. Han kommer var dag och gör poolen ren, säkrar att allt är i ordning, fixar i trädgården osv. Aldrig har vi varit på en plats som varit så minutiöst omhändertaget.
Utsikten från poolen är otroligt vacker, och det finns möjlighet att åka på några fantastiska utflykter till Pisa, Florens, Siena, San Gimignano, Bolghieri (vinområdet i södra delen av området), och mycket mer. Vi hann inte med ens hälften av det vill ville. Så vi kommer säkert att få åka tillbaka i framtiden.

Poolområdet är verkligen stort och läckert. Det var inte så många gäster när vi var där så vi hade den ofta helt för oss själva. Men även med många människor så finns det gott om solsängar så man behöver inte slåss om dem. Ett stort plus.

Rekommendationer till andra gäster

Det är inte ett hotell, det är en agriturismo - där man får lugn och ro i en vacker natur. Så man ser efter sig själv, det är liksom det som är tjusningen. Och det var det vi efterfrågade. Vi bodde i La Stalla, som är en av de 4 självständiga små radhusen med egen övertäckt terrass. Det var en läcker lägenhet! Jag vill rekommendera att man väljer en av dem, om man kan. Väljer man en lägenhet, måste man använda ett gemensamt område om man vill sitta ute. Till gengäld är detta området verkligen fint. Inrett med massor av möbler, grill osv.

Då man själv ska laga mat är det bra tt det finns ett stort kylskåp (3 hyllor) och en fin överraskning är att det också finns en frys (3 fack). Det finns alltså allt du behöver för att själv laga mat. Plus de stora grillarna.

Det finns ingen aircondition - vi tog med en fläkt - och det var skönt i sovrummet, men om man använder fönsterluckor och gardiner så kan man faktiskt hålla temperaturen på en rimlig nivå.

Det var rent och snyggt. Ta med disktrasor, kökshanddukar, diskmedel och badhanddukar. Vi vill rekommendera att ni tar med en kylväska om ni har bil - det är bra om ni har handlat frysvaror eftersom det sedan är en del att köra hem till boendet.

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo San Giorgio
Tvårumslägenheten Limone med 4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk vecka med sol och poolbad

Vi blev möta av Mario och Rachele som visade oss runt och informerade oss om San Giorgio och omgivningarna. Därefter var det dags att installera oss i lägenheterna. Vi hade packning med mera med oss i bilen till oss och våra barn. Det tog en stund att packa in detta i respektive lägenhet. När vi var klara var det dags för oss att åka upp till Pisas flygplats och möta vår son Anton och hans flickvän Hanna. Planet kom i tid och Anton hämtade ut sin hyrbil till veckan. Därefter var det dags att åka ned till San Giorgio och äta en bit mat och bekanta oss med San Giorgio. Eftersom det han bli mörkt så blev det inget dopp i den utmärkta poolen denna dag.
Söndagen tillbringade vi vid poolen tills det var dags att åka till Pisas flygplats för att hämta de övriga familjemedlemmarna: vår dotter Lisa och hennes pojkvän Emil och deras son Arvid och vår äldste son Pär.
Vi hade en helt fantastisk vecka med sol och poolbad och ett flitigt användande av grillarna. Det blev en hel del småtripper också vi besökte bland annat marknaden i Cecina. Onsdagen blev en heldagsutflykt då vi hade beställt en rundvandring och provning på vingården Rocca de Castagnoli c:a en mil väster om Radda. Efter besöket gjorde vi Chianti Road upp till Greve och tog hemvägen över San Gimignano vilket innebar att vi inte var hemma förrän 21 00. Fredagen delade vi upp våra aktiviteter Anton och Hanna tog bilen upp till Cingue Terre och besökte två byar. Vi övriga tog bilen ned till Bolgheri och den helt fantastiska 5 km långa cypressallén upp till den mysiga och trevliga staden.
Lördagen den 20 september lämnade vi San Giorgio med stor saknad. Vi åkte till Pisa för att besöka staden med sitt lutande torn. På eftermiddagen tog Anton och Hanna flyget hem till Sverige medan vi checkade in på hotell. Nästföljande dag flög övriga av familjen hem medan Mona och jag fortsatte vår resa upp till L`Aromatario, Neive.

Agriturismo San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo San Giorgio
Tvårumslägenheten Rosmarino med 4 sovplatser (1:a vån.)
Tvårumslägenheten Limone med 4 sovplatser (1:a vån.)
Tvårumslägenheten Fico med 4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Le Pescine

Vada, Toscana

Al Settimo Cielo

Massa, Toscana

La Pieve di Pomaia

Pomaia, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Hotel Regina

Bagni di Lucca

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno

search map