Semesterbostäder & hotell i Santa Luce

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Liten, och gammal

Landsorten Santa Luce ligger 200 meter över havet i Pisa-provinsen och har en historia som sträcker sig tillbaka till Medeltiden. Här hittar du bland annat kyrkan St. Bartolomeo och grevarna Finocchiettis palats. Det finns en liten affär, postkontor, en bank och en restaurang/pizzeria (Trattoria Gino e Gina - stängt på tisdagar).

Kort over Santa Luce

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden och för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell eller semeterlägenhet i Santa Luce?

Det stora urvalet på fler än 1800 handplockade semesterbostäder i Italien, som du hittar här hos In-Italia, inkluderar många olika villor, hotell och semesterlägenheter i Toscana.

Använd sökmotorn här ovan, för att få en överblick över de semesterbostäder som finns tillgängliga i och runt omkring Santa Luce. Du kan också använda filterfunktionen, om du redan vet vilken typ av bostad du söker.

Ska du på semester tillsammans med många personer, som t.ex. flera generationer eller en stor grupp vänner? Då kan vi varmt rekommendera er att hyra en hel villa i Toscana. I vårt urval hittar du både villor med egen pool, som passar barnfamiljer, och andra villor som är bättre lämpade till vuxna resenärer som prioriterar kvalitet och ett perfekt läge. Du kan också överväga att spendera semestern på en agriturismo i Toscana - ett sätt att komma nära vardagslivet på exempelvis en toscansk vingård.

Har du frågor om de olika bostadstyperna, eller vill ha hjälp med att hitta helt rätt val, är du naturligtvis varmt välkommen att ringa oss - vi sitter redo med en massa tips och goda råd.

Flygplatser och transport

Pisa flygplats ligger bara 40 km från Santa Luce, och är därför ett bra förstahandsval av flygplats., men inom rimlig räckvidd ligger också Florens flygplats. Dessa flygplatser betjänas av lågprisbolag som Ryanair, easyJet och Vueling, samt ett brett urval traditionella flygbolag, som SAS, Lufthansa och KLM, med rutter till stora delar av övriga Europa - däribland Sverige och Danmark. 

Urvalet av flygavgångar till de olika italienska flygplatserna varierar från säsong till säsong, och därför rekommenderar vi att du kontrollerar aktuell information i sökmotorn här på In-Italia. Här är det dessutom lätt att hitta det bästa priset på de flygavgångar som passar till din semester. 

Nära de vita stränderna

Staden ligger inne i landet, cirka 15 km från de fina vita stränderna i Rosignano Solvay, där du också hittar den tågstation som ligger närmast. Vi rekommenderar dock, att du har en bil/hyrbil under semester, för att lättare ta dig runt ute på landet.

Resor till Toscana, beställ en paketresa

Beställ en resa till Toscana, som ett samlat paket vilket inkluderar flyg, inkvartering och eventuell hyrbil. En paketresa ger dig extra trygghet, då du täcks av Resegarantifonden och In-Italias utökade ansvarsförsäkring. 

Sök priser på paketresor till Toscana med In-Italia

Läs mer om Santa Luce

Utflykter

Den närliggande konstgjorda sjön, Lago di Santa Luce, är värt ett besök för dess rika fågelliv med runt 150 olika fågelarter. Sjön har bland annat blivit en fast rastplats för många intressanta flyttfåglar.

Du bor inte heller långt från amfiteatern, Teatro del Silenzio, som den världsberömda sångaren Andrea Bocelli är medgrundare av. Med Toscanas backiga landskap som en vacker kuliss, kan du här lyssna på konserter med Bocelli varje år i augusti.

Utöver sevärdheterna i omedelbar närhet av staden, är Santa Luce också en bra utgångspunkt för att åka på spännande utflykter till några av alla de pittoreska medeltidsstäderna i denna region. Det skulle kunna vara San Gimignano eller Pisa, där du enkelt kan spendera lång tid på att utforska historiska sevärdheter samt bara till att njuta av stämningen på de gamla gatorna och vackra torgen.

Lokala länkar

Den officiella hemsidan för Santa Luce hittar du här (på italienska)

Dölj texten
 
 
search map