Semesterbostad i San Vincenzo i Toscana

Villa Livia

 
Villa Livia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Livia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vincenzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En verkligen enastående villa som ligger på stranden mitt i den charmiga staden San Vincenzo. Skulle man trilla ut från fönstret så landar man på stranden! Från de franska balkongerna på första våningen har man endast 1½ meter (!) ner till den härliga sandstranden. Man kan därför utan problem langa ut mat och dryck genom fönstret till de som redan njuter av solen.

Gästerna i Villa Livia får en parasoll och två solstolar på stranden inkluderat i priset, för med ca. 10 sekunder till stranden kommer man nog tillbringa mestadels av tiden här. De trevliga och goda matställena i staden förtjänar flera besök då man äter mycket gott.

Läs mer om Villa Livia

Även om man befinner sig mitt i centrum endast några få steg från caféer, inköpsmöjligheter och restauranger så råder här ett lugn då Villa Livia ligger på slutet av en liten enkelriktad väg.

Villan är av nyare konstruktion och alla lägenheterna har blivit renoverade och inredda för uthyrning till hösten 2004. Alla lägenheterna är av god kvalitet vilket också gäller det helt nya möblemanget. När man bokar tillkommer (gratis) en parkeringstillåtelse så man kan parkera sin bil på de blå markerade parkeringsplatserna i staden.

Dölj texten
 
 
search map