Omdömen från Villa La Cavaliera

 
Villa La Cavaliera är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Cavaliera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vincenzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa La Cavaliera

Läs personliga omdömen av Villa La Cavaliera som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa La Cavaliera. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Helena med resesällskap från Kil i Sverige bodde på Villa La Cavaliera i San Vincenzo från den 19. till den 26. juni 2010.

Hej Katarina! Tack för ditt mail! Vi är väldigt nöjda med vår resa och definitivt med den service vi fått från er. Allt har fungerat perfekt från början till slut :-)). Er hemsida är en guldgruva att ösa ur när det gäller allmän info, men också när det gäller t ex utflykter. San Vincenzo var en väldigt trevlig liten stad. Även om det är en badort, så hittar man här också det "verkliga" livet. Den södra delen av staden, som vi bodde i, var trevligast just nu eftersom man höll på med stora byggnationer i den norra delen. La Cavaliera var också en riktig höjdare. Rent och snyggt och trevlig personal. Välordnat med egen utgång mot stranden på baksidan av hotellet. Även om utsikten säkert är allra bäst från våning fem, så var vi helt hänförda av det vi såg från våning 4. Hotellet låg inte bland en massa andra hotellkomplex utan ihop med vanliga villor och det gjorde det hela väldigt trevligt. Eftersom det inte finns någon restaurang på hotellet, så får man chansen att se mycket mer av San Vincenzo. Vi handlade flera gånger på COOP och lagade vår egen mat. Hotellets gäster har 10% rabatt på en närliggande restaurang, som har mycket prisvärd och bra mat. Utflykter gjorde vi till Volterra, San Gimignano, Pisa och Populonia. Alla sevärda på sitt sätt. Populonia, som ligger bara ett par mil söderut var nog den största överraskningen med sin fantastiska utsikt!! Vi återkommer gärna till er igen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Hej Katarina, Vi hade en positiv upplevelse av San Vincenzo. Närheten till stranden var underbar. På kvällar och morgnar kunde vi höra vågbruset trots att vi inte kunde se havet. Lägenheten var trevlig och ljus. Giovanna som arbetade i receptionen var toppen, serviceminded och alltid positiv. Människorna är överlag mycket vänliga och hjälpsamma. Turistbyråns personal kan de däremot byta ut. Kvinnan som arbetade där verkade mest besvärad av att få besök. Maten är så klart fantastisk! Italien är dock dyrt att semestra i. Allt ifrån restaurangbesök till att hyra bil och cykel. Det som skralt var följande: Vi var där i två veckor och betalade fullt pris för båda veckorna. När vi kom till lägenheten var den välstädad men därefter hände inget. Även om det är självhushåll så tycker jag att i samband med ett veckobyte så skall lägenheten städas igen. Hade vi varit där i två perioder med tex en veckas mellanrum så hade lägenheten varit städad (får jag väl anta?!). Med tex Sembo ingår det alltid

In-Italias kommentar

Detta varierar väldigt mycket från ställe till ställe. Det kan kanske tyckas att det skulle vara inkluderat två städningar, en efter en vecka samt slutstädningen. Nu är det ju egentligen endast slutstädning som är inkluderat och då antar jag att de ser det som oavsett hur länge ni stannar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Kerstin med sällskap från Malmö i Sverige bodde på Villa La Cavaliera i San Vincenzo från den 20. till den 27. juni 2009.

Hej! Ett mycket fräscht och trevligt lägenhetshotell. Trevlig personal. Utsikten från lägenheten på 5:e vån var fantastisk (bif bild)! Lugnt och skönt område. Mkt trevlig restaurant ca 50 m till vänster på den fina stranden.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Hej, Semestern var toppen! San Vincenzo är en väldigt trevlig mindre ort. Stranden var underbar, långgrund och vattnet klart. Inte alls lika trångt som lite norrut ex. Tirennia. Den stora Coop affären har stort sortiment, rekommenderas att handla där istället för i de små affärerna närmare stranden. Vi åt frukost och lunch på balkongen i stort sett varje dag. Blue Marlin var restaurangen som vi tyckte hade mycket bra mat till "normala" priser. Inne i centrum finns fler bra restauranger, kan tänka mig att bordsreservation behövs under högsäsong. Allt detta är på gångavstånd från hotellet. Vi gjorde utflykt till Volterra en medeltidsstad i bergen - mycket vackert. Vi besökte också Elba, en båttur på ca 1 timme och sedan en heldag på ön. Mycket vacker ö med berg, härliga stränder och ännu klarare vatten. Den här ön vill vi se mer av. Lägenheten och Villa la Cavalliera var över vår förväntan. Rent, snyggt och mycket trevlig personal. Vi saknade absolut ingenting! Stor eloge till Giovanna i receptionen som alltid var glad, tillmötesgående och hjälpsam.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Ingela och sällskap från Holmsund i Sverige bodde på Villa La Cavaliera i San Vincenzo från den 2. till den 9. augusti 2008.

Till att börja med, från den allra första kontakten med er har vi varit 100% nöjda med er hjälp. Vi kommer alldeles säkert att anlita er igen och definitivt rekommendera er till alla våra Italien-intresserade vänner. Tack för allt!
Sen åkte vi till San Vincenzo - vilken pärla, dit vill vi åka igen! En viktig sak som ni kan informera extra tydligt är att om man anländer till hotellet "Villa La Cavaliera" under siestan, finns ingen personal där och grinden är låst, man kan inte ens ställa in väskorna någonstans och hotellet ligger ganska långt från själva staden. När vi kom dit var det 39 grader varmt och klockan var lunchtid... Tursamt nog hittade vi till den närbelägna strandrestaurangen "La Barcetta", lånade toaletten och bytte om till badkläder direkt samt köpte mat.
Lägenheten var jättefin, rymlig och fräsch. Det känns att hotellet är nybyggt. Vi saknade ingenting egentligen, förutom att vi undrade varför det inte fanns någon vitlökspress i köket... Balkongen fantastisk och utsikten från 4-e våningen underbar. Ett plus var att man både kunde tvätta och hänga kläderna på tork ute på balkongen.
Personalen var oerhört hjälpsamma och trevliga!
Först hade vi bara bokat en vecka på "La Cavaliera" men vi ville inte åka därifrån. Vi stannade därför fem extra nätter, vi fick behålla samma lägenhet, vilket vi var glada för. Det är som sagt en bit att gå in till stan, men vi var där ganska mycket. Det var ofta uppträdanden eller marknad och butikerna öppna till midnatt. Många och fina restauranger, och eftersom vi oftast lagade all mat själva tog vi kanske bara efterrätt och det fanns många ställen att välja på.
Närheten till stranden var ett stort plus eftersom vi uppskattar att bada. Poolens begränsade öppettider var inget problem för oss, men vi tyckte nog att småbarnsfamiljerna kunde fått vara där även under siestan. Man hörde sällan de badande över huvud taget, de störde inte.
Vi som har två tonåringar tyckte att stan hade tillräckligt utbud, de var nöjda med det som fanns där, vi behövde inte åka någon annanstans på kvällarna ex.
Ett tips om man bor i San Vincenzo och tänker hyra bil: det finns endast EN firma som hyr ut bilar och de har endast EN bil som kanske inte är ledig... Under vår andra vecka i stan ville vi ha bil och göra utflykter, så då tog vi tåget till Pisa och i samma hus som järnvägsstationen fanns en biluthyrningsfirma. Trevlig engelsktalande personal och bra bil fick vi. Dessutom kunde vi lämna tillbaka bilen på Florens flygplats som vi önskade.
För att sammanfatta; vi är oerhört nöjda med vår resa och längtar tillbaka!
TACK för all hjälp!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
Anders med sällskap från Uppsala i Sverige bodde på Villa La Cavaliera i San Vincenzo från den 2. till den 9. augusti 2008.

Staden och området var trevligt om än kanske något "modernt" och inte så genuint.
Boendet var mycket bra, snyggt rent och extra trevligt bemötande av värdinna Giovanna. All eloge till henne.
Utbudet av restauranger var "så där" faktiskt. Dessutom var servicegraden ytterst varierande. Reklam för restaurangen Gambero Rosso anser jag överflödig. I princip omöjligt att reservera bord och mer eller mindre grotesk prisbild. Handla mat i den stora Coop-butiken var en upplevelse. Bra utbud och rimliga priser.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map